Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: GunLap

[分享討論] 4月份新咸超!

總是覺得咸超比幪超走得慢左...由故事突破到同永遠都係果埋怪獸改版..再加舊有兄弟{:1_240:}
總是覺得咸超比幪超走得慢左...由故事突破到同永遠都係果埋怪獸改版..再加舊有兄弟
老文 發表於 7-5-2013 11:09 AM

但好似幪超又走得太遠,唔似幪超
只係個名係幪超
回復 18# saga522

唔.不錯....這個話題可以多說一點...究竟是保留舊有風格好..還是需要破舊立新:78:
可憐的電王同哥武拉,又出黎比人鞭屍....
總是覺得咸超比幪超走得慢左...由故事突破到同永遠都係果埋怪獸改版..再加舊有兄弟
老文 發表於 7-5-2013 11:09 AM

因為咸超最基本的設定,限制了她本身在創新上的發展.
幪超雖然越來越不似幪超,不過因為她限制較少,因此可以行得更遠.
回復 21# 超音

大大喜歡咸超多點定rider多點呢?...2000年之前我都係偏愛咸超的..後期到古加就重新喜愛rider...:77:
回復 22# 老文
本身冇話喜歡那個多些,不過我係昭和控,平成比較少接觸.
回復 23# 超音

迪加.. 同 ..古加...都係後期好出色的作品..唔知大大有無睇過..?.亦都係果時開始令我重新玩番玩具:77:
回復 24# 老文
有看,不過感受不深.
我唔係咸超fans但我都覺得幾型