Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] Kids的入菜坑分享 VF-1J VF-1S VF-25G YF-29

大版太多z煩人, 所以在呢度出post, 相信各大大在這裡更加友善理性!!

話說web上有一個叫 siu wai 的 post, 教人如何去幫 VF-1 YAMATO變形,
"Macross 新1/60變型流程"

好多謝他, 渡我入左呢個 菜坑, 深坑

呢隻 VF-1J, 又白又充滿回憶

VF-1S TV ver 福街, 好有型呵

YF-29我都好愛公主機的 MACROSS F

VF-25G , 藍機都是麥屎的有型D, 不過呢架都不差架

菜坑, 深坑,  柑就差不多$5千啦, :47:{:1_206:}
正野呀 !! bigkidstoy 兄 :71:

Yamato嘅舊菜真係一流!! 可惜都要關門大吉,希望接手新公司継續出:79:

新菜係一個跌$$坑,小弟自問無能力加入,加油!! keep add more macross~~{:1_208:}

這區d ching好nice, 我都係新丁一名:64:
有機會大大你入兄1:48.......Vf-1 仲震撼呀!
多謝分享!! :77::77:
有機會大大你入兄1:48.......Vf-1 仲震撼呀!
nela 發表於 29-3-2013 10:20 PM

但係而家好似唔易搵呢