Toysdaily 玩具日報

樓主: leoleolaw68

[工程] 1/50金屬工程車模型 分享討論(6/12/2017) 每日一小機 @621 & 622

這部意思係另一部起重機 定係 拖排?
leoleolaw68 發表於 7-4-2013 01:00 AM

起重機thx~~~~~~~~~~~
你好JO JO,
因為我不能發pm(但多年前我都用到pm,真唔明), 如可以的話你可pm email地址比我後再覆你,謝謝!
你好JO JO,
因為我不能發pm(但多年前我都用到pm,真唔明), 如可以的話你可pm email地址比我後再覆你,謝謝! ...
leoleolaw68 發表於 7-4-2013 02:45 PM

巳send pls check. thx
Send already pls. check !
Send already pls. check !
leoleolaw68 發表於 8-4-2013 10:55 AM

ok ar thx~~~~~~~~~~~~~

TEREX AC500-2 SSL 500 ton起重機

德國Conrad廠 , 極少數依然係德國製造 , 部機最重要係玩得兼勁重手 , 塗上小有WAGENBORG公司花 !:35:
(已售出了 ! 多謝支持 ! !)

德國Conrad廠 , 極少數依然係德國製造 , 部機最重要係玩得兼勁重手 , 塗上小有WAGENBORG公司花 !
leoleolaw68 發表於 10-4-2013 06:32 PM

好像幾正:71:如果出AC1000就好la:unhappy:
個塗裝都幾ok㗎,幾特別,依部仲可以粗粗地咁玩 {:1_226:}

Silvasti - Mercedes Titan 8x6/4 with 12 axle line Scheuerle by WSI
(已售出了 ! 多謝支持 ! !)

Silvasti - Mercedes Titan 8x6/4 with 12 axle line Scheuerle by WSI
leoleolaw68 發表於 14-4-2013 03:54 AM

真的好精細,color is good ~~~~~~~~~
如可以運1200t之臂 就正la.  ^_^
依部 d色真係好靚,不過機主唔係我,我係幫朋友訂返來的,驗機時忍唔住手影反張相:71:
依部 d色真係好靚,不過機主唔係我,我係幫朋友訂返來的,驗機時忍唔住手影反張相
leoleolaw68 發表於 14-4-2013 10:27 PM

多數放什麼上面?
物品大而不太重嘅貨物

Manitowoc 16000 Lampson

Manitowoc 16000 Lampson
leoleolaw68 發表於 18-4-2013 03:43 AM

6000 Ton ? :60: