Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] LEGEND RANGER KEY LEGEND EDITION開箱文

收到消息今日可以去拎貨:43:

拎起個盒覺得OK重手

之後拿拿聲番屋企折玩具
個包裝盒都唔錯...不過如果改做"神話系列"咁開法既話會好好多:58:

後面呢塊面幾令~可以放係飾櫃後面做背景

整體上五錯

黎緊等佢套「特命戰隊Go Busters VS 海賊戰隊豪快者 THE MOVIE」8月

努力去搵番之前扭蛋差果隻就全部都齊哂拉....加油丫爸爸  :$
恭喜大大入到心頭好,很好的收藏
小弟都有買Ranger Key,但很怕扭蛋 Rangr Key 的貼紙好快會自己彈起冇晒黏力。
DX及盒蛋比較好,因為心口都是print 上去,較為耐久。
之後的合體機械人key好像很有趣呢。
用貼紙:Q而不是直接印上去感覺麻麻
就算貼得幾靚,一耐左始終好易翹起

另外呢set變鎖匙形態時是自動彈起or手動摺埋?
Congratulation!  This key set is wonderful! :)

U can "Gokai Change" now! {:1_220:}
平均計差不多要$90一支戰士鎮匙~~~嘩!!!!咁嘅質素........................值得咩???根本上就是騙人錢的!!!

好彩我沒有訂購到呢套呃錢貨~
樓主對戰隊真係好有愛....{:2_312:}
樓主果然係kaman之父。
可以有愛去包容依SET野
睇来中海贼毒不深{:1_203:}