Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] NBA 1:6 球星大聯盟

回復 45# ryantsang84

但我相信應該大貨∼
回復 45# ryantsang84

唔算吖,紅白45係限量版係要「了能」啲,23會係量產版,俾VIP優先都好合理,唔係做VIP做咩,起碼依家好似頭等先上機一樣有一做優待感,屈唔屈入會就好視乎,我一路都有幫襯EB早就已經三佰蚊做會員,到依家個三佰蚊已回本,論服務我相信figure界唔駛講咁好,起碼唔駛次次等餐死,仲一手包辦官網同淘寶網購,HT呢?
作為籃球迷應該會照單全收...:70:
好在之前叫埋女友一齊入會~:51:
等緊rodman,必入
回復  ryantsang84

唔算吖,紅白45係限量版係要「了能」啲,23會係量產版,俾VIP優先 ...
chungyuihing 發表於 29-3-2013 09:16 PM

認同∼∼可能EB既PRODUCT唔係件件都甘PERFECT,不過都進步左好多GA喇∼
安排及網上認購既都做得比某公司好好多!!!
回復 47# chungyuihing

你登記左未?
支持~

您的帖子長度不符合要求。
回復 51# 7仔

一來要番工去唔到,二來想等白23,紅45+白23夠哂,留俾其他師兄
BILL標:属于每一个人的 MICHAEL JORDAN 迈克乔丹 ,穿上神一样的23号~ 全球千万球迷,AJ粉,人偶迷各界领域都在期盼着的一刻终于到来~ 4月19日正式发布~ 4月30日正式发售~ 全民一起延续他的伟大~

BILL標:属于每一个人的 MICHAEL JORDAN 迈克乔丹 ,穿上神一样的23号 ...
catcat 發表於 30-3-2013 09:38 AM

属于每一个人的23号... {:1_220:}
唔知今次跟咩頭?唔會又係無表情ar ma…
BILL標:属于每一个人的 MICHAEL JORDAN 迈克乔丹 ,穿上神一样的23号 ...
catcat 發表於 30-3-2013 09:38 AM

我想睇佢用咩頭呀{:1_222:}
唔知今次跟咩頭?唔會又係無表情ar ma…
air_jordan 發表於 30-3-2013 11:07 AM

根據bill所講...所有series 都會用同一個頭......希望有少少變化啦...表情就應該無啦
MJ全用同一個頭?唔係呀?
根據bill所講...所有series 都會用同一個頭......希望有少少變化啦...表情就應該無啦
iamfinethankuuu 發表於 30-3-2013 12:24 PM

紅白23應該係上次尖咀展覽個頭