Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Dick.Po

[玩具攝影] 【老餅回憶】交叉人 BOMBER-X — BIG DAI X

經常見到它的玩具但對它零認識的人路過:DD

頭部無論是那個大交叉還是戰機的變形都很前衛呢~
尼隻野我都想買番大box set玩,,以前平果時冇賣,我當年仲係$2牛HKD就有全新,當年日本大量倉底貨,但比意大利同法国人搶貴哂,係當地知名度比日本高,而家如岩價$都會入手,因己經半退休,可有可無,
係日本野,永井豪原作,不過佢好美國風,而且係意大利同法國知明度比係日本高好多,

等我回下先, 完全未見過呢隻野, 睇黎係d 美國野, 好搞笑隻野個頭度打個叉
Mo.P 發表於 26-3-2013 01:20 AM
个主角甘似《柔王丸》既...
機設有D似大河原邦男STYLE
DX版

電擊合身版
redfish 發表於 26-3-2013 11:44 AM

謝謝紅魚大指正, 記錯咗!! 咁電擊合身版先係目標了~:35:
我好老餅, 但係依件野真係未睇過................... :69:
我好老餅, 但係依件野真係未睇過...................
locat 發表於 27-3-2013 09:12 AM

香港應該冇播過 d 套 特攝 ... 不過 玩具 當年應該一街都係 ga ... :shiny:
絕對係童年回憶{:1_213:}
我都有架玩到殘既電擊合身,因係我老豆新年買既禮物,今日仲擺左係我個玩具櫃正中,好多回憶!

小時玩過合體版, 質量非常高, 如果CMS真的出, 可能只有外型這一項可接近舊版.
請問樓主知吾知邊度可買到 DX版電擊合身 頭果個 X 字 覆件?
A tribute to Gerry Anderson style drama, but using the state of the art puppet and SFX.:71:
YOUR 頭果個 X 字 STILL HERE?

回復 25# 30mething

呢隻真係見好多...好多時都係ins見到...但又無乜親切感..3機體顏色同分體型態我諗起傳說巨神,人物似星戰...無果種見到會"嘩"一聲的感覺..:77:...謝大大介紹

現今post想多人回靚圖真係唔洗多.方法有兩個..1.自已灌水...2.搵交嗌:67: