Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] Metal Build - Gundam EXIA登場!!! (HD Ver.)

支持文兄既EXIA正post:71:
小弟岩岩玩完,無論上身,身型定係關節都相當滿意, 有閒錢一定追多一隻DISPLAY埋R3:$
Great post 文兄! Always love to see your post. Great shots as always. From your photos, I can see you have a lot of fun with this figure. :71:

抽水:43: 抽吓水先:43:
十卜十卜:$ ray文兄靚相:46:
Support......................nice photo, Raymond Hing..........:71:
我今日出旺角都買左,訂埋太空保衛者,但係走左至發覺原來有00訂,聽日有時間訂埋先~
chinam 發表於 25-3-2013 10:49 PM

我都想訂太空保衛者呀......:handshake:
00你居然未知開訂呀, 咁要快d訂喇, 呢隻正野好多人爭架......:71:
I really can feel your passion on it!  Like and support! {:1_208:}

Don't know when I can share mine here... :(
I really can feel your passion on it!  Like and support!

Don't know when I can share mi ...
Douglas.M.Saint 發表於 26-3-2013 11:21 AM

版主你梗係啦:^咁多好野玩:DD真係唔知玩邊樣先好呀:D
終於到文兄ge report~ 文兄d 高清相
Support !

今晚要幫隻exia 整整條腰
LemonTea 發表於 25-3-2013 10:57 PM

thx lemon tea兄支持, 有時間多d嚟支持小弟呢~:shy:
ray文兄PO文一定支持
,這隻EXia真的越玩越讚,只可惜小弟這個假日也要整整他的脊椎側彎
hi600gg 發表於 25-3-2013 11:09 PM

多謝hi600gg兄支持呢.........隻exia真係幾正, 我都玩咗好耐呀~ 期待你替exia進行手術後嘅報告呢~:)
好正呀ray文兄影得好靚

謝謝!!原來GN大劍係有兩把架!!

好想買呀等呀等..... ...
kahn111222 發表於 25-3-2013 11:18 PM

真係好正架kahn兄, 毒相陸續有嚟呀......仲有你最愛嘅GN大劍.....死未~:DD
快d入隻啦.......:57::57::57:
文兄又入手好野啦
sumissum 發表於 25-3-2013 11:21 PM

sum兄, 你都一定會入架啦.......{:1_197:}
E...UPDATE左相............正丫!!! 讚99!:love:
天真哥影多幾張相啦...
高機動型黑百合 發表於 25-3-2013 11:52 PM

有架百合, 昨晚上網死到爆, 搞咗好耐先出到相咋......宜家有好多相呢~:78:
文爺果然係TD出post王呀
狂四郎 發表於 25-3-2013 11:56 PM

好在係出post王啫, 幾驚你又幫我唔知起咩綽號呀.......不過我都唔係出好多post啫~:58:
文兄仲大連百貨呀
iamfinethankuuu 發表於 25-3-2013 11:59 PM

副會如果我係大連, 咁你係大大連百貨呀.......:x