Toysdaily 玩具日報

查看: 1892|回復: 11

[詢問] 請問有冇同好知邊度有SIC62 ZX賣,plase!!

請問有冇同好知邊度有SIC62 ZX賣,plase!!
yahoo  or 洶宝//////////////////////////////
yahoo  or 洶宝//////////////////////////////
冬暖夏涼小恐龍 發表於 25-3-2013 07:48 PM

你說的我都知道........謝過幫忙!
洶宝就不用了,YAHOO的話可以SEND連結給我嗎,謝謝...

另外有師兄在店舖見過嗎?煩請幫忙,二手都可以!thank!
呢隻ZX, 日本都炒緊, 上日本YAHOO和AMAZON睇下就知, 在街見到都唔慌平

我估樓主係想搵D 比阿虎網價再平既價$,其實尼度好多人都成日開尼D  ‘請問边度仲有D乜乜賣’尼DTopic,而且十隻有九隻市面都係己經炒價或斷貨幾年個D,到你話佢知出面炒到幾多$,佢地會話"乜之前吾係賣$XX",或之前乜吾係跳樓咩?多數人成日以為出面炒價或斷貨果D仲會有D地方賣梗舊時個價!
呢隻ZX, 日本都炒緊, 上日本YAHOO和AMAZON睇下就知, 在街見到都唔慌平
redfish 發表於 26-3-2013 09:59 AM
我估樓主係想搵D 比阿虎網價再平既價$,其實尼度好多人都成日開尼D  ‘請問边度仲有D乜乜賣’尼DTopic ...
gunbaron 發表於 26-3-2013 03:14 PM

我其實都打算炒價入,但YAHOO根本就冇,淘寶叫緊好誇既炒價,真係好誇....
你咁寫令我覺得好難受,我唔係搵著數,OK?
之前我係油麻地「現時點」一樓見過,不過都幾貴下,樓主可以望下。
X2 五熟巿場既買家問多兩問就覺得人地好似搵緊(瓜分)著數甘 驚死人執到平貨甘款 樓主冇太介懷 呢度d人太熟行情敏感得制
除非你等到再版宜家起碼預6字頭 樓主都係留意番xahoo 間中總有人放出來
師兄...衣家Y拍有人掉左隻出尼 可以留意下....
頭像被屏蔽