Toysdaily 玩具日報

查看: 10932|回復: 16

請問多少人會等膠版ironman patriot 愛國者可換件戰損版才入手

頭像被屏蔽
not sure whether they will release that :63:
算吧啦
套戲入面都唔知有冇戰損
你肯定佢會出膠版?:36:
我覺得未必有膠版,既然都開發左合金,又可以賣貴d,
你驚d死士會唔買咩。考活未必要再投放資源出番膠版。
(個人意見,當然我都想出膠版統一返,又平d)

如出MMS...我必入.....不過我有訂MMS D
http://www.youtube.com/watch?v=3feSwMj3Xsc
新短片...浩克機

希望MMS出人頭樣(不頭盔)
Hulkbuster出合金就精彩喇!
回復 7# haha_muse

會貴......2千以上
出完合金又出膠既話, HT咪即係自己打自己:36:
I won't order and won't own a metal version.  I prefer the cheaper plastic one or maybe the 1:12 from others.
出返膠戰捐版就唔會喇……
用合金重出之前膠版機會大好多!
HT同笨大一樣……都係“略”水既姐!
點會照顧你d舊玩家丫……:36:
如果真係出完合金..下次出膠版...我諗好多人會買番膠版個隻..我自己就一定買番膠版...一來價錢平d..2來怕合金會生廋....
自己博與唔博既問題:38:認為會出膠版,合金呢次pass…但如果唔出你就碌輪啦喎{:1_229:}
回復 7# haha_muse

我感覺黑人穿Hulkbuster
已經講左 ironman 以後冇所謂膠版..同樣 mms 系列, 追加合金咋ma..mk42..war machine..鞭佬.mk3 都係 有合金ga, 不過只係得部份合金, 膠為主的.