Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] ~奇蹟之水準 MB GUNDAM EXIA~

Can see your report now~~~~~~~~~~ Add marks is a must! :)

I still haven't time to fine tune for mine........... Hope can share mine soon.  {:1_207:}
我都唔認為件玩具出得差,但正如上面回GARY兄講,今次出得太平穩,比之MG實在沒驚喜.
至於TD這邊...多數集中 ...
warxv 發表於 26-3-2013 12:55 AM

精采report....呢隻貪平訂左亞洲版要等成個月,但玩pose、換裝應該有排玩

p.s :TD生態其實仲有一樣.....得一幅官圖就問邊度有得訂
價錢唔係聽聞平左??好似!#XX有交易...
我隻係爆肩關節,爆甲仲可以補,爆關節我真係攪唔定.
warxv 發表於 26-3-2013 12:40 AM

平左都覺得貴~~~可能唔係太心頭好~~~{:1_237:}

咁您隻點算~~~有冇得換~~~{:1_215:}
睇完REPORT~~~仲係1516~~~以B記作風~~~一定改少少又出~~~唔想高追~~~:DD
哩隻一開盒,我覺得已經係2013十大BEST BUY之一,因為就係好靚:handshake:
點都好,多謝分享:77:
睇完REPORT~~~仲係1516~~~以B記作風~~~一定改少少又出~~~唔想高追~~~
黑色三連敗 發表於 26-3-2013 09:42 PM

當然有得換個隻啦.

15,000YEN,HK$1.2K我想算係合理,如果太貴就不如等TRANS-AM版,反正一定出的.
我之前訂咗 2 隻, 見無聲氣, 打去問佢, 點知佢話cut單好勁, 只俾到1隻我 ...............
我上年full payment同佢訂, 頂佢!!!!!!  方唔係攞咗我1隻去炒咩???!!!!
搞到我要高追多一隻.
當然有得換個隻啦.

15,000YEN,HK$1.2K我想算係合理,如果太貴就不如等TRANS-AM版,反正一定出的.
warxv 發表於 26-3-2013 10:38 PM

有得換咁就好啦~~~{:1_208:}

我而家睇左您個POST當入左啦~~~遲D有靚價再考慮~~~{:1_226:}
有得換咁就好啦~~~

我而家睇左您個POST當入左啦~~~遲D有靚價再考慮~~~
黑色三連敗 發表於 27-3-2013 09:57 PM

有時真係幾奇怪,買件爛玩具有得換好似都變左一件稀有的事情...
我多數玩具都在同一間買,咁幫襯開點都肯換的,唯有佢都無貨就無計了.
廣州一間玩具店試過可以即場開,即場驗,上色問題就無得換,其他有爛有壞可以即刻開過第二隻,開到無問題為止.
nice photos of a nice toy.  support.
期待已久的傢伙終於到手了!!
不過不大順利,帶回家的第一隻,一開盒就發現左手肩關節破裂...
於是走多一 ...
warxv 發表於 23-3-2013 06:35 PM

請問c兄,肩關節破裂是什麼?
因為我的左手是可以拆出來的,咁係咪好嚴重?? ???
講到"奇積之水準",我就感覺{:1_206:}........................................,我果隻又係歪腰,如果唔放支架擺凌空姿勢,棟篤企非常礙眼,又唔想自已動手糾正,成千鬆D買隻成品仲要自已落手糾正,無病呀?
R3配長槍還真帥氣呀~

要是真的推出雪崩型我會頗有興趣的, 但即使有也很可能是魂限...orz
唉~ 如果r1 r2 係可換件就好lo ............{:1_237:}
thx for nice photos, support {:1_226:}{:1_226:}