Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 來鳥..阿洛舒華哈密瓜 series !!!!!!!!!

回復 14# kawing9795
現時三魚八set入
回復 16# kahnballack
聽日去行返轉先,唔該哂~~{:1_220:}
好在唔嗜P仔,最後只要正常眼阿諾;因為真係似又有少少肌肉感不過下series又係兩隻阿諾
ChrisLamXYZ 發表於 22-3-2013 08:54 AM

唔嗜P boy真可惜.. 佢今次出d 樂樂比起terminator個幾隻似得多.. 又係一賣點.. 下次透明個隻比而前的好玩.. 感覺是係水中現身feel
http://necaonline.com/39188/products/toys/action-figures/predators-7-action-figure-series-9-asst-case-14/#

回復 6# SARU

咁neca就低打屁股.. 鬆到成日pk都唔去改善:53:
昨天拿了訂貨,。。幾好,,但∼。∼∼∼∼∼ 眼係無白眼珠,眼又係肉色黑眼一點,,他本身係藍眼的,我用了 ...
被玩具玩的人 發表於 22-3-2013 08:19 PM

如果以上neca都做齊.. 就唔會三百幾一套了.. 是三百幾一隻啦{:1_222:}
回復 12# Spartan113
入得好ching.. 明日經典:71:

回復 13# ernest1008
我都係check過幾隻都係射尼眼:DD

過4魚好似貴左d.. mk大把地方有得賣
又真係幾底同幾靚嘅~{:1_208:}

最平三魚半
Ching:D 小弟向cwb 見到一set 3魚5草!你知邊樹㗎啦!:61:
回復 24# incredible-hulk
小弟真係唔知頭唔知路...
係咪東方一發發?{:1_215:}
好窮,但好靚!P仔之前series買左見到唔係差好多真係唔想再買。
阿諾都或者淨係買背心版算喇,唉!
好窮,但好靚!P仔之前series買左見到唔係差好多真係唔想再買。
阿諾都或者淨係買背心版算喇,唉!
tiago 發表於 24-3-2013 01:27 AM

咁ching入隻爆臂背心哈密瓜啦.. 好正底玩{:1_202:}
回復 25# kawing9795

{:1_197:}  ching.係cwb 糖街好多印尼妹個商場,落basement. 第一間,向money exchange 側邊. Remarks:  一發發冇美玩買架!{:1_195:}
回復  kawing9795

ching.係cwb 糖街好多印尼妹個商場,落basement. 第一間,向money  ...
incredible-hulk 發表於 24-3-2013 01:18 PM

賣美玩的地方真係唔多,日系就無處不在:what:
頭像被屏蔽
果間都幾好,,。。。美國漫畫多。都成日好遲才開門,旁邊果間又係,鬥遲開門,五點後去安全D........