Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[分享討論] 真人版 機動警察 PATLABOR 2014年起動

http://patlabor-nextgeneration.com/

http://natalie.mu/comic/news/97240

好期待!!吾知係咪全新故事呢?呢套野玩過好多主題:軍事、愛情、搞笑、鬼怪……

漫畫開始連載係1988年,唔經唔覺又25年啦
個樣我覺得可接受, 算改得少, 加左少少實戰感遮! 不過邊個做女主角呢? 可能係新到我都唔識的演員吧?
男仔頭得黎又唔可以醜樣!
GTO 個天才女學生做女主角都唔錯.
如果想當年一定係內田有紀做女主角
heewing 發表於 15-8-2013 07:01 PM

yesss:$,已經係同一個髪型

今次吾知押井守有冇份參予⋯
GTO 個天才女學生做女主角都唔錯.
gl_edmond 發表於 16-8-2013 12:06 AM
本田翼OK呀:handshake:
攞嚟做牆紙正呀~{:1_208:}
yesss,已經係同一個髪型

今次吾知押井守有冇份參予⋯
takeshi 發表於 16-8-2013 01:37 AM

好似有......................................
好似有......................................
mushroom 發表於 16-8-2013 12:10 PM

really?:handshake: 係就更有睇頭
我好想知邊個做後藤喜一:36:
回復 42# lk_yau
我覺得阿部寬做後藤ok似。
回復 43# SigurdR

Ha ha, 都係 wor
日本網站睇到,唔知真定假?

※香貫花クランシーは栗山千明ちゃん、後藤隊長は松重豊さんあたりがいんでねー?

★2ちゃんの拾い記事(いかにもありそぉ∼∼∼なキャスト案)
 泉 野明         剛力彩芽   or 武井咲
 篠原 遊馬        櫻井翔(嵐)  or 二宮和也(嵐)

太田 功         香取慎吾(SMAP) or 加藤浩次
 進士 幹泰        駿河太郎
 山崎 ひろみ      カンニング竹山

香貫花・クランシー  加藤あい
 熊耳 武緒        内田有紀

後藤 喜一       柳葉敏郎 or 江口洋介 
 南雲 しのぶ      米倉涼子 or 真矢みき

榊 清太郎       神山繁
 シバ シゲオ      阿部サダヲ or ユースケ・サンタマリア
※ンププププ。進士幹泰役の駿河太郎って、ピッタンコ過ぎて吹いたワー

h t t p://blogs.yahoo.co.jp/johnny_a_depp2001/62504934.html[/url]
如果想當年一定係內田有紀做女主角
heewing 發表於 15-8-2013 07:01 PM

睇到#34時, 心裡面都係講左呢句出黎,
跟住就睇到你呢個#35 ...