Toysdaily 玩具日報

查看: 6188|回復: 14

[Medicom] Wonder Festival Winter 2013會場限定 暴走EVA初號機 一問

想問呢隻EVA 係咪已經出左?
上網一直都搵唔到報告
Wonder Festival Winter2013冬 2月10日 開幕,咁幾時完?

而加日本仲有無呢隻EVA賣呢? THX
香港派符40件, 可能剛好有幸買到嘅朋友無心分享吧....
可以係拍賣度搵到,佢地分享緊個炒價出黎:(
I did share it using some poor quality pic {:1_240:}

http://toysdaily.com/discuz/view ... 2286&highlight=
咁姐係無望買到啦
咁姐係無望買到啦
回復 6# eagooz369

Found yahoo auction has one, good luck
見頑仔有現貨,不過要四牛五月{:1_222:}
回復  eagooz369

Found yahoo auction has one, good luck
godhand1982 發表於 21-4-2013 08:46 PM

YAHOO 我知有,如果我要用40幾魚買我就唔洗問啦
不過我已經唔搵了,個POST都成個前啦
見頑仔有現貨,不過要四牛五月
jerrytang617 發表於 21-4-2013 09:24 PM

咁既價就無意思啦
THX
唔會買了

4000幾我去箱根簡間靚既溫泉酒店豪食豪住都仲有找
咁既價就無意思啦
THX
唔會買了

4000幾我去箱根簡間靚既溫泉酒店豪食豪住都仲有找
eagooz369 發表於 21-4-2013 09:31 PM

自由市場 ~ :43:  CHing 的決定同樣是享受 ~ :71:
想問呢隻EVA 係咪已經出左?
上網一直都搵唔到報告
Wonder Festival Winter2013冬 2月10日 開幕,咁幾時完? ...
eagooz369 發表於 20/3/2013 16:41

Wonder festival is a one day show. All toys are Having one day Licence only.
Wonder festival is a one day show. All toys are Having one day Licence only.
genesicgaogaiga 發表於 21-4-2013 10:06 PM

哦原來係一日SHOW

唔該你
醒覺版...現時見到38XX$:sleep:    有得睇冇得食
暴走版超型~~~~~~~不過價錢都....