Toysdaily 玩具日報

Howard 話會出埋哥哥演唱會造型figure,期待!!! (轉載)

佢話過會出好多野的(batman 1992 ,predator,avp,avp-r,back to the future 仲有一大堆見版未見影,robocop,b ...
banshee1032 發表於 19-3-2013 10:32 PM

好老實,呢一刻想佢派貨多過想佢開訂,有錢揾你慌佢會唔賺?! 急乜 ?
話會出...佢話左好多野....

當年隻李小龍新包膠BODY呢...???
已經變成8萬5.....
MAX 發表於 20-3-2013 01:07 AM

應該唔會成為八萬五事件…咁難得先傾到個版權返嚟又點會出一隻就收工? 更何況EB都事先將揚會再出其它電影造型figure,H記又點會唔做返啲嘢嚟迎敵? 見佢T-800 番出2.0,之後又再追加多隻戰損版就知……
I still perfer to have 寧采臣  version.... :36:
97 年 长发妖艳版?{:1_224:}
我唔係哥哥fans, 不過HT之前都講過出好多系列產品最後都....., 所以都會"信住先", 真係有sample先再算
有演唱會版就好了, 大熱~~~~~~~~~~~~~~
唉!成日話出呢隻出嗰隻。
搞好條生產線先仲好啦:53:
啲貨派到亂晒龍,一隻BW派完第一日之後幾個月都未有!
叫人點玩呀:59:
咁我又覺得電影角式吸引多一點。
出Leslie無問題。
係咪10周年開訂, 20周年先派貨............=.=
老實
現在公佈0黎隻真係好麻麻
不過再繼續出  我依然有所期待的
頭像被屏蔽

「至於下一個造型,應該會從演唱會入手,預計可在今年內推出,相信在較充裕的時間下,可做得更完美。」

咁就唔該你連這隻都拿番去做得更完美先啦,唔該
講真我覺得大家想你做得更靚多過你在十周年個日派貨
而且本公司大班其他野出,點解要咁急去做同開訂
反正訂完又唔係咁快有得玩
前排話會出合金Iron Man線
又話會出7款Iron Man 3
而家又開隻Leslie 仲要一年內出唔止一隻現貨
仲有之前一大堆收左訂未派 甚至未整
睇落EB做法好好多 (利申: 1隻EB都冇 只有HT DX11,12)

但係都鄧Leslie fans開心 自己偶像有figure出係幾正 :43:
超期待可以出<告別演唱會>個鴨尾頭Look.....:handshake:
HOT TOYS要嬴! :35: