Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 3a Toys - TKlub No. 1

回復  dreamtoys

有講過咩3aa限定咩?
rudesbarry 發表於 20-3-2013 09:23 AM

師兄,小弟之前也聽聞TKlub只限3aa參與,後來A胖也說過會重新審視TKlub的銷售模式等多啲人可以買到{:1_220:}
Got confirmation from ThreeA, TKlub 是3AA限定的 {:1_226:}
it said members can get purchase multiple...
終於有機會應用一下3AA membership 了
Oldcat 發表於 19-3-2013 09:47 PM

講開又講, 除左俾會費果隻snow deplume之外, 呢隻係我3AA訂有折既第一隻{:1_197:}
對於member來說 , 會員限定係公平d
講開又講, 除左俾會費果隻snow deplume之外, 呢隻係我3AA訂有折既第一隻
toms110 發表於 20-3-2013 12:12 PM
之前入太多變色多款野,現在要嚴選了:78:
其實Tk,真係好似d變形金剛改色重再出,望真隻隻都差唔多,冇乜驚喜
"Ashley 說 TK Klub 的產品是 3AA 會員限定;購買產品的數量不會是限定購買一只。
Waza TK 和 Oroshi TK 的頭部設計在這次發售後便不會再使用"

不是限定購買一只,咁可買幾多隻?
小有3aa限定,必買
Ht 影視角色,吾係個個都咁有價值,反而想入d 可以拎黎玩既figure
唔知有冇師兄願意幫小弟order一隻......"_______"
可以喺邊度買到呀?thz
請問可以係邊度買到呢???:56:
好正呀:handshake:
小弟一直都係玩開WWR系列,tk都係只對三號七骨同武士tk有興趣,第三隻有興趣嘅就係呢隻啦。
(其實都想入baka㗎,不過唔想高追)
講真3a啲嘢隻隻差唔多,改啲色加把刀就所謂限定又F5,而家唔會再訂佢D嘢,好多時係(呀虎)執插水嘢好過,好多時重平過係佢官方網訂,行内人話佢地自己都放貨上拍賣散貨,越玩越覺比佢地當傻仔,冇誠意{:1_204:}
講真3a啲嘢隻隻差唔多,改啲色加把刀就所謂限定又F5,而家唔會再訂佢D嘢,好多時係(呀 ...
打炒手家 發表於 21-3-2013 23:57

Hi 羊太:he: