Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] [sdgundam action figure]獨角獸之日

隻unicon真係超好玩,係面甲無得變

仲可以爆甲,不枉我用左一久久入手
(謎之吐嘈1: {:1_237:} 出面賣緊平均魚半多d咋喎傻仔)我係用張sogo 現金卷,如果唔係邊會買?
(謎之吐嘈2: {:1_197:} 嗯?你之前咪post過囉?板主!有人呃post啊:35: )敝!有報警撚! {:1_236:}
我上次變無變到何b仔個位,唔同架~(謎之吐嘈3:變少件甲就借d嗯呃post?板主!有人呃post啊:35: )

黑獅子突入!無錯,其實眼利既應該睇到兩張已經有少少女妖既身影,再加上黑柄光劍....:38:

配件一覽:右槍左爪,奇異地竟然有獨角支機槍而唔係小說版武裝(光步&黑色獨角盾)...只欠uc6新盾新書包....

九十幾%獨角翻模,所以武器,頭盔都可以互用,而且之前獨角奇怪既頭頸分模原來真係有原因...

九十幾...咁果幾呢...除左個頭同頸...喂?多左件野既?因為佢同白獨頸位好易甩,所以真係小心唔見呢件野...話哂都魚4(係in屎見到高過呢個價)

裝係呢個位,白獨頸位封左呢個位,所以白獨個模原來一早有預謀出女妖

左爪前後都係一片過既軟膠,所以就...無得變返未爆,反而右槍包裝上係直頭唔裝,但可以疊摺返上去係宿唔返入去咁解

個頭改得好勁

fang mode都仲得...

感覺,,,其實有點像獨角的武器強化包

由其無啦啦比對唔關女妖事既機槍....
BANSHEE整得幾靚,
本來想入手但係開價太狼...:69:
頭像被屏蔽
BANSHEE整得幾靚,
本來想入手但係開價太狼...
kawing9795 發表於 19-3-2013 02:09 AM

我呢隻入手魚四姐