Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] ES 功夫貓黨 - 終於到手!

呢隻是HK野, 而且暫時唔賣日本, 沒有日圓定價
redfish 發表於 18-3-2013 22:09

呢隻應該係日本野, 大陸果隻應該係童夢出, 有錯請指正
件甲淺藍色變左深藍色~~??~~
danielon 發表於 18-3-2013 22:10

我部機setting 問題, 實物同官圖差不多
頭像被屏蔽
呢隻應該係日本野, 大陸果隻應該係童夢出, 有錯請指正
kmtang 發表於 18-3-2013 11:00 PM

兩隻都不是日本野, 分別在於童夢冇買版權, ACTION TOY有買版權
兩隻都不是日本野, 分別在於童夢冇買版權, ACTION TOY有買版權
redfish 發表於 18-3-2013 23:15

原來如此, thanks for information!
等左咁耐, 可以話冇令我失望,
不過除左個盒大過想像中好多之外, 驚喜又唔係真係好大.
QC ok, 上色冇出界 ...
kmtang 發表於 18-3-2013 06:43 PM

幾得意喎:35:
好正呀, 好彩訂鳥...........過兩日去拎返屋企先................童年回憶之物一定支持~:love:
我部機setting 問題, 實物同官圖差不多
kmtang 發表於 18-3-2013 11:01 PM

咁都好d~~{:1_208:}~~thanks~~!!!~~
呢隻中毒我唔到.........但如果出埋貓神金鋼就大件事了!!!

希望ES合金會出埋"機甲桃太郎"同"機甲武士劍( ...
李露MEI 發表於 18-3-2013 11:03 PM

貓神金鋼是好大機會出,不太記得什麼展好似DISPLAY過!
唉... 想支持下都唔知點支持... 無日版即係冇得ONLINE買... :(
已拎已開盒望過...
正過之前既ES合金多好...
慶幸食完午飯見倒FB 福利出POST 話到O左,即刻跑去188,亦有幸俾我HOLD 到一隻

放工去拎已經現貨售罄 ==".....

真係要慢慢把玩~~
我想問呢套卡通邊樹有得睇返?^^{:1_223:}
頭像被屏蔽
redfish 發表於 18-3-2013 11:15 PM

今日望個盒果陣都諗
話淨係 for hk market

但係點解個盒都係寫日本o既:DD