Toysdaily 玩具日報

查看: 15200|回復: 19

[Medicom] 最愛的rider - BIO RIDER(P.1 UPDATE相片)

首先作一個與原版身形的比較{:1_236:}

小弟最愛的rider!!小時一看就已經覺得rx的2個變身比rx帥太多了{:1_221:}
可惜產品太少了!!!有感出再出12吋的機會不大故高追了一對timehouse的
不過活動能力不佳所以決心改造素體!!

見roborider出shf所以手多多攞biorider出黎玩一玩:handshake:

哩個動作好型:35:

Thanks for sharing ching, this is also one of my preferred riders (Black is still my favorite).
回復 2# Kolzz

小弟家中的RIDER只有他們{:1_221:}
無可取代的回憶!!
BLACK也是小弟的最愛{:1_220:}
不過嘛~~~
小時始終也是喜歡多段變身的!!
整体上吾錯,改得非常好:71:
不過頸部比較長(可能呢隻個頭係細個D)
{:1_208:}  Thanks for sharing   {:1_203:}   你無買影月???????    {:1_197:}
見到師兄o既拉打收藏,
D童年回憶即刻番晒黎.......{:1_208:}
少了一隻最貴的"南光太郎"......:71:
Bio Rider真係好型!
整体上吾錯,改得非常好
不過頸部比較長(可能呢隻個頭係細個D)
jojokit 發表於 18-3-2013 09:52 AM

狠下心腸改造的原因是因為由細至大也超想擁有一只高可動的生體
頸部比較長係因為要將胸甲推下至接近腰帶位置{:1_201:}
見第一張圖可以知道胸甲不夠大:55:
準備改造機體中{:1_214:}

Thanks for sharing      你無買影月???????
大丈夫 發表於 18-3-2013 10:56 AM

影月想買1.5不過我會將佢件皮底衫收做布底衫{:1_203:}

少了一隻最貴的"南光太郎"......
iWatch 發表於 18-3-2013 02:20 PM

這2只生體與機體已經花了我不少錢了{:1_237:}已沒有閒錢:Q

Bio Rider真係好型!
危險人物 發表於 18-3-2013 03:15 PM

Bio Rider真的很特別:D勁常有很多特別的動作!!
加上配色非常搶眼及又有屈機的液化能力{:1_221:}
見到師兄o既拉打收藏,
D童年回憶即刻番晒黎.......
kafai1978 發表於 18-3-2013 12:06 PM

我既拉打收藏濕濕碎啦{:1_236:}
每日見到D童年回憶真係好開心{:1_211:}
雖然出左好耐又外形又無現在的12吋咁靚不過真係好鐘意

U cooooooooooooooooool man! {:1_220:}
頭像被屏蔽
U cooooooooooooooooool man!
Douglas.M.Saint 發表於 19-3-2013 05:22 PM

多謝德哥賞面留言{:1_221:}
加多少許圖片模仿片中姿勢

片中的生體很喜歡龍爪手呢{:1_222:}

bio同robot 好期待出Rah版
超港人 發表於 19-3-2013 06:08 PM

我也希望會出Rah版{:1_219:}不過只怕又是限定{:1_212:}
不過已經這麼久也沒有聲氣相信機會真的不太大了{:1_217:}
多謝德哥賞面留言
加多少許圖片模仿片中姿勢

片中的生體很喜歡龍爪手呢

...
cobra_eric 發表於 19-3-2013 10:18 PM
只怕唔出, 不怕限定
great job, brother~~~~~~~