Toysdaily 玩具日報

[分享討論] I.I.P - 12"不負責任情報帖

Haha

咦,之前打左一堆字無哂

anyway,昨日開開心心同朋友上HT SB,點知原來非vip無得入><"搞錯左
咦,之前打左一堆字無哂

anyway,昨日開開心心同朋友上HT SB,點知原來非vip無得入>
whitedol 發表於 11-10-2013 12:08 PM

Oh...its sad...

星期六,日都要係開口check過購買信至比入,要參觀要等星期一了。:42:
BTW, 要讚下HT,新店感覺良好,櫃位處理速度快,學老麥咁,收銀唔使走&#22175;走去,後面有人負責執貨。

如果佢開新訂時預足六個櫃位的人手的話,相信要排落樓梯的機會不多,訂野更舒適 。

鋪內做CS行行企企個班都睇得出玩過FIGURE(或者背熟左公司資料?),同朋友講起某些早年產品時,竟然搭得到咀,而且有問必答,暫時幾滿意。

利申,有個句講個句,唔係話上去買左盒土豪金至同人講好說話。
MAKETOYS 舊化,強!

BY SWAN晨
http://weibo.cn/comment/AduUSdgSr?rl=0&st=e64a#cmtfrm

咦正 , 用黎組 star trek 2 都得 :36:
Oh...its sad...

星期六,日都要係開口check過購買信至比入,要參觀要等星期一了。
catcat 發表於 11-10-2013 12:39 PM

&#29483;兄,請問我幫朋友抽中左,諗住同佢一齊去,叫佢自己比返錢,係咪都唔入得?
UA又有特別版3d glass了

&#29483;兄,請問我幫朋友抽中左,諗住同佢一齊去,叫佢自己比返錢,係咪都唔入得?
小志強 發表於 11-10-2013 03:48 PM

Cannot ar, only you can go into the shop and buy.
回復 1343# catcat
Repaint, 舊化, 少改量+上MAKETOYS本身設計真係一流中唧一流, 效果達到十足真唧一樣. :$
小志強 發表於 11-10-2013 03:48 PM

似乎唔得了,一信(or 1 card)入一人。
Thank you 兩位,為有出錢出力。