Toysdaily 玩具日報

[分享討論] I.I.P - 12"不負責任情報帖

兵人在線官方微博:#12寸#由鬼材Dan LuVisi原創的圖像小說,講述賞金獵人Gabriel是最後一個倖存的超級戰士(聖騎士),利用基因工程將自己進化成為一個高度智能,體能,速度與力量都大幅強化的超級戰士!甚至可稱為最接近神的男人! #threezero#在SDCC2014展示的1/6 Last Man Standing原模。http://t.cn/RPlK6xQ 

再加碼,不過香港似乎無份...

玩過3a隻halo真係完全失望,廢到連槍都拎唔穩,超回彈手腳,企都腳軟,磁石件又唔穩都仲夠膽玩幾隻色想收人千到尾?隻新robocop都未見街個版又麻麻地,佢又出呢啲兵人,我真係唔知點講。希望有進步啦今次!
同個盒張圖差咁遠嘅....
玩過3a隻halo真係完全失望,廢到連槍都拎唔穩,超回彈手腳,企都腳軟,磁石件又唔穩都仲夠膽玩幾隻色想收人 ...
whitedol 發表於 15-8-2014 12:19 AM

唔怪的個款halo插水了。
不過近期3a真係好似無乜代表作,出大件產品又插水,小弟最後一次幫襯應該係shit got.real jc,半年前的事了。

最近唯有titanfall令小弟動心。
其他公司唔長進,先令到ht壯大(產品設計高幾班,QC另計)
在過去的四年中,藝術家 Tanaka Tatsuya利用生活用品和食品來建造他的實景模型小王國,蔬菜變成大樹,紙巾變成瀑布,每一個作品都充滿對日常生活的細微觀察和天馬行空的創意。

在過去的四年中,藝術家 Tanaka Tatsuya利用生活用品和食品來建造他的實景模型小王國,蔬菜變成大樹,紙巾變 ...
catcat 發表於 15-8-2014 09:10 AM

個位藝術家自己個微型攝影月曆網站
http://miniature-calendar.com/
?oh=2cfd47322702a13258df3dfeddf229d0&oe=5479661A&__gda__=1416936339_8b30767aed1b553819227db1035b9c0a ?oh=259bb535dd1e6f9044647fe42c271425&oe=54723AA9&__gda__=1415317699_1c4e7b1dac3dfe4c83acf07328fdfd9d

回復 2660# catcat

我就係插水價入,唔係都唔入,不過連插水價都唔值,隻手拎到把槍先再講

titanfall睇完utube片覺得關節仲係##fing,興趣大減
這不是雕像,cosplay來的。

Bandai 1/48 model