Toysdaily 玩具日報

[分享討論] I.I.P - 12"不負責任情報帖

CATCAT大, macross好正, 想問比例係幾大?
同埋有冇link?
CATCAT大, macross好正, 想問比例係幾大?
同埋有冇link?
廿一月 發表於 17-6-2014 09:22 AM

未有詳情,呢間廠即是上年出ironman arc reactor個間(早過king arts),正路皆旺會有得賣,等下啦。

ZCWO 經典的1/6 ZCGIRL系列再出發,今次再度邀請到人偶大師GUGU小古, 新設定開發製作2014版 兔女郎Bunnygirl 第2彈- Phoebe !面罩與絲襪的搭配,超SEXY~

Its is now official and confirmed by the Hollywood Reporter: Jason Momoa To Play 'Aquaman' In BATMAN V SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE

http://www.comicbookmovie.com/fa ... iews/news/?a=102000

唔該catcat大~

嘩~兔女郎囡囡對眼咩樹?成隻"28日後"o既喪屍咁樣...:69:
catcat 發表於 17-6-2014 10:49 AM

睇樣以為係男人,嚇死人咩!
http://newtz101.blogspot.hk/2014 ... a-20140616.html?m=1

蠑螈z

Black Hawk Down:Eric Bana( 2014/06/16 )

李安版變形俠醫!{:1_203:}
Sideshow 1/1 TDK Batman bust.

Nice............. :$

Sideshow 1/1 TDK Batman bust.

Nice.............
thiam 發表於 18-6-2014 11:01 AM

有錢有地方的話....多好。:$
回復 2412# catcat

大有大唧靚, 細有細唧正, 唔玩大, 就玩細. {:1_208:}
Kids Logic Mecha Nations MN03, Megatron, Transformers G1.

鈦合金玩具 的微博:第三方品牌“誠造社”新品開發:Q版MARCOSS SDF-1,量產灰模圖公布。 最終產 ...
catcat 發表於 16-6-2014 05:09 PM

GOOD....:shiny:
OE終於肯出1/6,加上製服誘惑,中中地...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

OE(Originaleffect)殺手本能3-索菲亞
配件清單:
Teenie素體
索菲亞頭雕可動眼珠一對
手型6對(手套手五對,裸手一對)
粉色眼鏡
蝴蝶結內褲
短袖襯衣
領結
背帶裙
大腿襪
高跟皮鞋
護膝一對
運動服
袖標
戰術背心
鞋套一對
改裝型駁殼槍(附槍套可用於槍托)
制式佩刀一對(帶刀鞘)

*搭載全新TEENIE素體!全高27CM,更強可動性!
*全方位可動眼珠!可穿脫眼鏡!
*改裝加強型駁殼槍,加強槍托可收納駁殼槍本體!
*多功能戰術背心,根據戰術的轉換可以切換制式佩刀的佩戴方式!

出貨日期:2014.9