Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 第一次去C3就破財, 買左 art改Batman 同Bane

今日本來同太太去隔黎婚展點知開12點, 禁見重有個幾鐘, 禁咪去C3行下...
禁第一次去其實5知有咩行, 禁行行下先發現原來有Square開檔...禁發現左Batman Dark knight 既Batman 同Bane....
照我所知應該未有街貨, 禁其實諗左陣, 根住太太話 : " 你5係5買下話, 早買早享受喎?!" , 就係尼句我比左錢, 重送左兩隻陸行烏公仔.....

講番對野, 包裝, figure質素, 我都可以大膽講係好過之前,  而關節因為我未捨得拆住,所以5敢評論.
影住幾張外盒相先 (因為用電話影, 希望師兄們5好介意)
重有個紙袋都抵番曬.....

同場重有art 改 metal gear...真係超型...可惜售罄...唯有等街貨.....
各位師兄可以去睇下

wo∼正呀~期待開盒∼
個盒好正 {:1_214:}
"根住太太話 : " 你5係5買下話, 早買早享受喎?!" , 就係尼句我比左錢"
u r lucky :58: most wives don't like figures :78:
could u tell us the price as fishes ching{:1_203:}
"根住太太話 : " 你5係5買下話, 早買早享受喎?!" , 就係尼句我比左錢"
u r lucky  most wives don't l ...
icyhugs 發表於 17-3-2013 12:57 AM

我太太好明白我鍾意儲batman,所以唔會阻止我,
同埋我同佢都各有喜好儲野, 所以我都唔會阻止佢
could u tell us the price as fishes ching
iptinyau2341 發表於 17-3-2013 01:06 AM

師兄, 一隻4魚9
希望快D街有得賣就好了
師兄大出血喎,恭喜買到心頭好!