Toysdaily 玩具日報

查看: 4444|回復: 14

[玩具攝影] [價錢帖] JR 225 0系近郊電車 (N-scale)

:)

拳記貓姐,全套二千幾!

十年前既今日,正是小弟結婚之時!小弟有幸識左我老婆,佢非常支持我玩玩具。直到個女出世,佢依然冇炸形,甚至支持埋我玩火車!人生有呢個老婆真係死而無憾,我好多謝佢!

十年之後,新年假期小弟同老婆大人再次去左大阪,老婆見我玩得火車多開始留意唔同既地鐵款式!而以下介紹呢部係周時都會見,小弟同老婆都搭過,而且顏色都幾親切既一列車!希望大家都鍾意!

JR 225 0系近郊電車

真車相!:love:

呢列車我鍾意佢金金啡啡,有d似香港既冷氣巴,屬於算新款既地鐵!最鍾意係佢車頭,當頂頭三盞燈一著,車頭係孖圓燈,好小有!見到之後真係不能自拔!即買當周年禮物!

車尾著紅燈!感覺盞燈都好大!:handshake:

熄燈一攝,感覺更硬!{:1_197:}

影相之時!老婆都話靚!:35:

可將三架主車放埋入増結個盒!整齊哂!:)

多謝收睇!:64:
我記得頂係綠燈方向牌架{:1_215:}
我記得頂係綠燈方向牌架
Warmblood 發表於 15-3-2013 09:59 AM

可能我用左2500k影掛?:(
最鍾意有燈既車!
:@ 好正 ar 真係好似去左日本一樣 ar :handshake:
:71:常總good job
:77: 同埋結婚周年快樂
有這老婆真幸運。。。{:1_197:}
可惜男既好呆笨!!!
多謝咁多位支持!尤其是亞齋!:64:

你講左一個你個人好秘密既秘密比我聽!{:1_197:}
多謝咁多位支持!尤其是亞齋!

你講左一個你個人好秘密既秘密比我聽!
常威 發表於 15-3-2013 15:13

陪老婆 la 仲上網 :blame:
contragulations to 常總~~~~
好圖好玩具好家庭!
恭喜樓主~~~~

唔怪你咁多汁~~~~~~~~~~~~:p
可能我用左2500k影掛?
常威 發表於 15-3-2013 10:01 AM

最like 呢張 :handshake::handshake:
個月台地板...正到Hi Hi:$

最like 呢張
個月台地板...正到Hi Hi
滴滴仔 發表於 15-3-2013 05:38 PM

係咩?呢張正咩?多謝滴滴!

Btw,估唔到Kato月台襯Tomix軌,高度都ok!
最like 呢張
個月台地板...正到Hi Hi
滴滴仔 發表於 15-3-2013 05:38 PM

仲有,點解你睇到我d相?

仲有,點解你睇到 ...
常威 發表於 15-3-2013 05:46 PM

我上次咪..講左law...:74:
我都唔知why 會睇到 :unhappy:

最大機會係我公司可能 block FB 字串...(因為都係上唔到FB)
但睇你d 相條 link...可能你D相up左其他server 到..我公司 block 唔到 :x
http:  // sphotos-d.ak.fbcdn.net

實際要問下巴同 KK 先知..:43: