Toysdaily 玩具日報

某專賣玩具商場有d野....

我諗都有 12年...時光飛逝
gantz414 發表於 15-3-2013 01:33 PM

十二年前... 好似玩具店無咁多
有其他種類鋪頭 ?
無十二年咁耐啦
但大約八/九年前我上過去整團體 TEE SHIRT...
其實先達隔離果個賣玩具商場都係邪邪地,有層好似係泰國神像果層有好大油味,聞到周身唔自在,一來多黑店, ...
火星坊主 發表於 15-3-2013 04:45 PM

佛牌店而家好興
非正宗宗教野
回復 13# gulu7

Ha? The boss left? Do u mean the shop at the corner, with many historical toys placing in the cabinet?
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
個場鬧鬼有幾扯奇? {:1_203:}
你哋日日出入嘅地鐵站(尤其地底站)夠陰氣重啦! :56:(咁係咪驚咗唔搭先?) :50:
各位點都唔會三更半夜上去撞嘢....:time:
看更巡場除外! :69:
回復 21# jamcat
可能怕有野附住玩具, 買左返去玩
回復  jamcat
可能怕有野附住玩具, 買左返去玩
lk_yau 發表於 15-3-2013 17:47

唉~ 果啲嘢, 附身囡囡figure身上機會大得多....
通常有污糟嘢依附嘅玩具, 第一個現象就係慢慢會爆膠, 爆皮, 變色, 甩油, 出油, 白化等等!
回復 23# jamcat

吓, 吾係當你見到件玩具既時候, 立即迷住你, 令你甘心買咩?{:1_206:}
回復 23# jamcat

重有溶皮, 爆線, 買貴左等...
頭像被屏蔽
我記得油麻地0個個商場,最恐怖既係有兩間鋪頭,呢問完店員A價錢,0個頭响第二間鋪又見到阿店員A.....諗起都心寒~:69:

回復 27# ZGMF-X42S

而家應該有三間, 呢間問完店長A, 對面第二間又見到店長A, 再行遠 d 角落又見到店長A, 真係巧京京... :cool:
回復  ZGMF-X42S

而家應該有三間, 呢間問完店長A, 對面第二間又見到店長A, 再行遠 d 角落又見到店長A,  ...
kerubinc 發表於 16-3-2013 12:37 AM

這還不算呢

今日係店a見到店長,跟住行個圈又係店b見到同一個店長,心諗咁邪既,自己眼花啦,好啦速逃。。。。
亮點來喇就係,諗住去另一個場探下衰仔啦,知佢今日好忙好多貨要執,點知一行入去,同一個店長都係到探緊衰仔囉。想點喎{:1_198:}。。。。。。真係巧京京x1000!!!!:47:
這還不算呢

今日係店a見到店長,跟住行個圈又係店b見到同一個店長,心諗咁邪既,自己眼花啦,好 ...
Usteakum 發表於 16-3-2013 12:58 AM

怨魂不息哦:Q