Toysdaily 玩具日報

查看: 4333|回復: 11

[其他] 海賊戰隊書仔 ; 手機傷眼相

唔知各位有沒有拎黎睇..其實係玩具宣傳{:1_206:}

咁佢會咪會出番d 扭蛋呢@@
請問有沒有留意到書仔中有錯誤之處.

請留意尾二右下

1.  排版錯誤 : 警車及獅子部份, 竟打上合體名稱, 而不是獨立名稱,

2. 百獸豪快王的圖, 竟用上武侍豪快王的圖
呢d書仔確實幾正..,又有齊名介紹.又唔洗錢.自decade時就有出..我都要儲番d先:71:
歴代戦隊大集合、都幾震撼喎!!
歴代戦隊大集合、都幾震撼喎!!
jojokit 發表於 14-3-2013 09:35 AM

睇書都可以估到瑞記D譯名,唔知無記會唔會跟返, 定用自己譚名, 好似雷霆煞星.....
請問有沒有留意到書仔中有錯誤之處.

請留意尾二右下

1.  排版錯誤 : 警車及獅子部份, 竟打上合體名稱 ...
mw4mango 發表於 14-3-2013 08:53 AM

'2. 百獸豪快王的圖, 竟用上武侍豪快王的圖'
這個也難怪的, 外型像百獸的大紅獅,
設定卻是侍的紅戰士獅折神, 外型卻一點也不像獅子(因為要顧及兩重變形)有時我也搞亂了~~
那裡有得拎,好正有全部戰隊。
回復 8# 古仔

依戇吉吉島玩具部..{:1_197:}
我有~我有~我有~仲攞咗兩本添!!!

大家記得攞返本唔好蝕底嘛........................嘻嘻嘻!!!
回復 6# sckoko

我down咗d圖落嚟再放大,好似真係叫雷霆煞星bo
今閍行吉吉,竟然無晒D書..上次行,有差不多百本呢.......................................:63: