Toysdaily 玩具日報

樓主: bbdaishogun

[活動展覽] 好似冇乜人討論C3日本動玩博覽2013?

想問大大星期日c3收幾點??
因為星期日先返黎香港><
回復 31# kevin629

17-03-2013官網寫10:00 - 19:00
好奇一問,有冇巴打係HOBBY JAPAN到抽左福袋,
小弟抽左個$300&#22021;,唔知其他巴打抽中D咩?

我覺得$300幾抵玩,不過好多"女王"D野,小弟冇乜愛...

仲有用"正"價入手左CC,JJ~~:35:
HJ福袋好似除了盒大PVC和中盒Figure有不同外其他都一樣.
中盒Figure有土偶人和revotec
大盒PVC有森&#12398;番人 &#12494;&#12527;,&#12463;&#12452;&#12540;&#12531;&#12474;&#12466;&#12452;&#12488; &#12506;&#12452;&#12531;&#12461;&#12521;&#12540;琴音&#12385;&#12419;&#12435;
我就中了盒土偶人155b&#12397;&#12435;&#12393;&#12429;&#12356;&#12393; &#12450;&#12523;&#12489;&#12521; 2P&#12459;&#12521;&#12540;Ver.
抽福袋還是有心理準備入面沒有一樣是想要的
睇過版友D C3 相....對隻Max Factory 25年週年Belldandy with Holy Bell PVC  幾有興趣...做得算細致, 好有飄逸感, 唔錯....希望到時現貨保持到質素~:73:

回復 34# lyh1
原來仲有琴音,比較想要佢,有冇巴打可以同我換...{:1_221:}
土偶人我見過有人抽到2P色武器屋,
其實佢D野幾好,尤其係花開果2個Q版,平時唔常見,今次收到都唔錯~~{:1_231:}
我諗大家有D誤會
睇show同live都係唔洗錢架:(
收費既位係位置近D同埋有位坐咁解:(
個分別係有坐位的除可以近距離觀賞外,
亦明正言順經大會許可堂堂正正影相及攝錄。
好奇一問,有冇巴打係HOBBY JAPAN到抽左福袋,
小弟抽左個$300&#22021;,唔知其他巴打抽中D咩?

我覺得$3 ...
kawing9795 發表於 16-3-2013 11:47 PM

SIC 大全 真係平到無朋友.....
睇超人Show同中島愛都值啦
C3 喜歡日本動漫o既入去一定開心
剩係睇當紅聲優已經賺左入場費
唔使迫, 輕輕鬆鬆睇下展品
好多精品平時好少見
唔覺冇o野買, 今年就買左Good Smile WF限定figma, VOLKS 兩款 ims V Siren都係每盒%() 幾平
反而漫畫節, 好多雜o野人迫炒家多冇o野睇, 有咩好o野一早冇哂, 15分鐘行完, 冇去好多年了
原來最後散場,macross果邊玩猜拳,除左海報果d, 連女女figures同超合金dx都送{:1_236:}
原來最後散場,macross果邊玩猜拳,除左海報果d, 連女女figures同超合金dx都送
west1234 發表於 19-3-2013 02:07

嘩~  果度有架 YF-29 個播~ :handshake:
原來最後散場,macross果邊玩猜拳,除左海報果d, 連女女figures同超合金dx都送
west1234 發表於 19-3-2013 02:07 AM

識人猜左架超合金VF-25返來, 唔使錢, 超正~~~:D
個分別係有坐位的除可以近距離觀賞外,
亦明正言順經大會許可堂堂正正影相及攝錄
人仔貓 發表於 18-3-2013 01:08 PM

坐位都唔準影... 除&#21655;&#25886;&#21655;批准果&#21874;...