Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 亂之:瘋……再起時

回復 14# numan123

我都知……不過,可能小弟有神眷顧,我有近十隻,包括之前熱話爆胸悟空超西,直至現在,完好無缺,A MAN
回復  redfish

鐘意又覺得抵嘅咪買囉,唔鐘意嘅就算幾低價你都唔會買啦,係唔會關甩唔甩皮 ...
七國咁亂 發表於 13-3-2013 03:58 PM

最弊BM和RAH就算唔開盒, 都有機會自己甩皮斷骨, 無論幾鐘意都唔會接受到咁好的品質吧?
回復 17# redfish

同上 16#
回復  redfish

同上 16#
七國咁亂 發表於 13-3-2013 04:44 PM

可能你今晚一睇, 已經爆到七彩.
回復 19# redfish

多謝,希望你嘅玩具收藏都一樣啦…
頭像被屏蔽
回復 21# 超港人

:71::71:真係抵玩:77:
頭像被屏蔽
回復  redfish

多謝,希望你嘅玩具收藏都一樣啦…
七國咁亂 發表於 13-3-2013 05:07 PM

眼見幾盒超合金魂, 裝著變身, OFFSHOOT未玩過都自爆, 我已經乜都睇化晒了, 現在太貴的玩具一定唔買, 費事又心痛.

一係就玩返廿幾年前出品的玩具, 起碼會自滅的一早已死掉
回復 10# 七國咁亂

Thks C-Hing, ai...after thinking many hours, I know what you mean 蒸粉 facebook la. Thanks again, haha.
回復 24# redfish

超合金魂, 裝著變身????都自爆???...請問係邊幾隻?:77:
回復  redfish

超合金魂, 裝著變身????都自爆???...請問係邊幾隻?
老文 發表於 14-3-2013 09:05 AM

GX-02 Great mazinger大脾, GX-28 Xabungle下盤,  GX-40 六神合體, 裝著變身響鬼系列, 龍騎系列等等
回復 27# redfish

龍騎系裝著我只開了2.3隻玩...暫時都無乜事...響鬼系開了2隻裝甲響鬼...係關節太緊..之後滴油後都無問題..至於合金魂我就沒擁有大大所提及的款..而其他款式都暫時無事.算係萬幸...反而超龍傳爛得開多...開2隻玩爛2隻..:77:
回復 24# redfish

睇到你遇到咁嘅情況,小弟深表遺憾,並諗你個case係好個別嘅特別,萬中無一{:1_229:}
回復 25# lk_yau

唔好意思,令你trouble咗咁耐:64: