Toysdaily 玩具日報

查看: 8222|回復: 11

[個人收藏] Tenso 每月一入 - Gundam Assault Kingdom

基本上已習慣每個月也從日本網站購物, 今次習習埋埋等了一星期

說實話如果唔係 Amazon 訂 GAK 盒蛋連殺帝利五千円有找, 直接去零食物語好過:(

當然一定順手訂埋 GundamUCA, 就係因為有佢......

這個系列真係唔錯, 等埋四月殺帝利出貨, 睇下入唔入埋第二彈(不過好似五月){:1_222:}

一盒兩套同朋友分, 但還有兩隻 RX-78多, 睇怕可噴 RX-78-1 同 RX-78-3 呢.....

Tenso 可以習幾耐集呢>?{:1_208:}
Tenso 可以習幾耐集呢>?
sumissum 發表於 12-3-2013 01:57 AM

基本說明話十四日內, 但有TD師兄話放一個月都得, 但當然正常要電郵通知一下Tenso吧:DD
回復 1# tonytony

請問你的Gundam Assault Kingdom的殺帝利,殺帝利是特別版?
因從零食買了一套,不過得4款....{:1_237:}:(
回復 4# hompage

係ex版,1600yen,4月2日先出.
基本上已習慣每個月也從日本網站購物, 今次習習埋埋等了一星期

說實話如果唔係 Amazon 訂 GAK 盒蛋連殺 ...
tonytony 發表於 11-3-2013 11:55 PM

抱歉我想問下, 女妖雙手個插樁上既圓點使唔使剪走, 先至插喺前臂?? 我怕剪多左, 唔敢亂黎...
抱歉我想問下, 女妖雙手個插樁上既圓點使唔使剪走, 先至插喺前臂?? 我怕剪多左, 唔敢亂黎...
pcwolf 發表於 12-3-2013 11:07 PM

說實話我想也沒想就剪了, 完全冇想過係ball joint......

但好實淨woo, 連ball恐怕放唔入, 就算入到都好難換手

而我見官圖是直樁only而沒有ball joint 的

我等緊佢"殺帝利",四月送來:D
說實話我想也沒想就剪了, 完全冇想過係ball joint......

但好實淨woo, 連ball恐怕放唔入, 就算入 ...
tonytony 發表於 12-3-2013 11:45 PM

OIC~~因為我奇怪點解佢水口位係圓形, 就諗會否有D咩用處....

謝解答~~~

說實話如果唔係 Amazon 訂 GAK 盒蛋連殺 ...
tonytony 發表於 11-3-2013 11:55 PM

Buyee 是否= Tenso
Buyee 是否= Tenso
xoxokin 發表於 2-4-2013 04:01 PM

Tenso 乃日本轉運公司,我主力在 Amazon JP 買嘢經 Tenso 運回香港的!
Tenso 乃日本轉運公司,我主力在 Amazon JP 買嘢經 Tenso 運回香港的!
tonytony 發表於 3-4-2013 12:57 PM
請問師兄tenso,buyee那間較便宜?
tonytony 發表於 3-4-2013 12:57 PM
請問師兄tenso,buyee那間較便宜?