Toysdaily 玩具日報

查看: 13803|回復: 16

[新品消息] [FWI-3 Jet power upgrade kit] 真正重現L級 Movie Powered-up Optimus Prime!

Robot-mode原著外型重視的粉絲終於等倒~!!:handshake:

RMB$320/TB (連運費約HK$45X)
之前還在心想如有些網友所言不超過5魚才買, 結果真的賣5魚以下...啊?:44:
信和姑住1/F放左實物display~
(預定$47X)
係正喎!!!!!!!!!!

已發售~

Pic from macrane @ HK-TF~

正呀,想入,不過冇本體柯柏文,還是放棄 {:1_237:}
甚麼是氣勢?  這,就是氣勢、就是POWER~!!

Regret that can't change to Jet mode... :(
其實電影中 Jetfire "解體裝著"後都變唔番 TF~
(之後 OP 仲好似除衫一樣隨手卸低...)

若果要變得就買隻 L級 Jetfire 啦~
若果要忠於電影原設地型既 Powered-up Optimus Prime 就買呢款 upgrade kit 啦~
其實電影中 Jetfire "解體裝著"後都變唔番 TF~
(之後 OP 仲好似除衫一樣隨手卸低...)

若果要變得就買隻 ...
人仔貓 發表於 30-4-2013 01:34 PM

I have Jetfire already... :(  Although this power-up kits is very attractive... Skip... :die:
見到現貨, 即買, 返屋企即刻摷番隻盾文出O黎同佢合體, 正到爆, 超霸氣, 成個玩具櫃最大隻係佢, 果然冇買錯. 有機會我都放番張相上O黎先
甚麼是氣勢?  這,就是氣勢、就是POWER~!!
人仔貓 發表於 29-4-2013 11:44 PM

咁多隻L文中,最襯套甲既果然只有ra 24{:1_223:}
想請教師兄們,呢套件可唔可以用係striker optimus prime Asia limited ver?如下面的link

http://www.transformersasia.com/exclusive/exclusive_detail/3/199

因為唔係好清楚對唔對應,想確認下先去入手。唔該晒先。
攞貨鳥,  真 movie 2 天火文終於再現 {:1_208:}

不過上身比較重, 唔易擺pose:(