Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] (EX黃金) 教皇吹雞!!! (4P) (更新兩張Wallpaper 大圖)

真係毒到冇朋友~睇完之後未買既人應該都會即刻想擁有!:71:
首先贊下CHING D 相,好正:71:
題外話, 我經過卡隆一事已經怕左D咩EX會場限定版,已經入左兩只白羊用黎換薛安頭。 今日見到覺得幾搭,唔差
回復 9# iamfinethankuuu

EX 史昂實出,造個新頭雕配白羊ex聖衣,又一隻會場限定。
頭像被屏蔽
回復 13# ray文

haha.....仲有四隻快d出埋佢,希望ex冥金出年可以出。
回復 17# wingsiu

舊神話史昂頭雕已經非常好,只是配穆素體膚色唔夠白。
回復  ray文

haha.....仲有四隻快d出埋佢,希望ex冥金出年可以出。
kkwkkw 發表於 11-3-2013 09:26 AM

冇錯呀, 好期待呢~{:1_223:}
回復  iamfinethankuuu

kkwkkw 發表於 11-3-2013 09:19 AM

Great great photos as always.  They certainly look good together!!!!

I will not buy another regular EX 白羊 in June and will wait for the 會場限定EX史昂.
齊晒~~~ 好正呀~
天翔兄,一個字,正!!:71:
回復  iamfinethankuuu

kkwkkw 發表於 11-3-2013 09:19 AM

好似就算係黃金聖衣都有 D 分別 ?
我唔 SURE
好似就算係黃金聖衣都有 D 分別 ?
我唔 SURE
玩具 發表於 11-3-2013 05:52 PM

应该唔会挂, 但我E家怕出EX黑羊会场限定咁就大镬, 一次EX卡隆已经够啦
好正呀 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
x2
頭像被屏蔽
原來 EX 12宮 不經不覺已出了 7隻 (家1隻限定),
好快就完  EX 12宮 的心願了~ :78:
不果死人笨大實 hold 住 12宮,中間出下其他聖鬥士.... :68: