Toysdaily 玩具日報

[分享討論] "老餅時光 by CombattraV": Popy DX超合金 宇宙大帝

好有懷舊feel!
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 14 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
tolete 發表於 10-3-2013 07:44 PM

Thx for Tolete Hing visit ar.......cos it got 30yrs old lu......:78:
支特......................
支特......................
我係吉田 發表於 10-3-2013 08:11 PM

Thx Dai Lo support.....................:64:
神奇大帝穿左個lone,聚左三位妾士....冇勇氣!有個頭皮...有個老到就黎死!!!!
Good Job~!
Thanks for sharing, I also keep the 1980 version. The new version one cannot replace it !{:2_297:}
神奇大帝穿左個lone,聚左三位妾士....冇勇氣!有個頭皮...有個老到就黎死!!!!
DS|F@!LoVeIvYs 發表於 10-3-2013 08:49 PM

呢個改版超經典.............{:1_208:}
Good Job~!
Thanks for sharing, I also keep the 1980 version. The new version one cannot replace it  ...
聖鬥士紫龍 發表於 10-3-2013 08:50 PM

舊版真係要好好keep住呀.................多謝紫龍兄支持..........
我都入黎支持下先... :D

舊合金O既正係難以形容...
我記得十年八年前,旺角某間懷舊玩具店返過一隻唔記得係黑大帝定黑安,當然個價都係神級價
好彩有買合金魂..唔係一定比你毒死幾次:74:
我都入黎支持下先...

舊合金O既正係難以形容...
UncleGongGong 發表於 12-3-2013 05:28 AM

係呀,不過老實講前年隻合金魂都係好嘢嘅,多謝大佬支持:64:
我記得十年八年前,旺角某間懷舊玩具店返過一隻唔記得係黑大帝定黑安,當然個價都係神級價
團長 發表於 12-3-2013 07:33 AM

我都有幸見過哂三副”神級”超合金,擁有唔到見過都好呀.........
多謝大佬支持.......
好彩有買合金魂..唔係一定比你毒死幾次
老文 發表於 12-3-2013 08:57 AM

合金魂真係好正,重大隻過舊版:71:
入嚟支持超力兄..., 論氣勢 Standard 版同 DX 比實在差太遠。
入嚟支持超力兄..., 論氣勢 Standard 版同 DX 比實在差太遠。
Englishman 發表於 12-3-2013 07:40 PM

多謝大佬支持,論體積真係唔及DX版嘅,不過當一般ST版比例都係比DX造得比較好........:36: