Toysdaily 玩具日報

樓主: jerrytang617

[Hot Toys] Tony Stark (Armor Testing Version) Collectible Figure 頭雕修改 + 右手護甲追加

YES YES YES~!!!! HT 有聽取民意∼!!
唇角兩撇連埋上唇鬚個位終於跟番電影造型,額頭發線改咗,皮膚滑咗,
最抵贊係對眼大大對似RDJ∼!!!!!!仲有俾多隻右手甲還原番海報造型∼!!!
Why can't you guys think more positively and have to think of them in a negative way!?

Just be happy they improved the face and give you an extra set of forearm armor.  Well done HT!!!!
可能HT系話俾你地聽,HT系有聽取民意的,有瀏覽TD的。。。:he:之前有訂的師兄開心(因為右手都有咗甲)至於個頭。。。:ice:好似分別不大。。。

回復 5# Maxson

如果一個人都唔比下意見,
ht一定話之你。

。。

新頭真的感覺好好多,
一睇對比圖就明顯分到高下{:1_223:}
我都係覺得我似過佢!:34:
This means HT do listen to fan's comments / complaints :^
順眼左~~~
HT真的很讚:71:
好好多{:1_208:}知佢一定會改,所以一早入了{:1_211:}
:36:.......一早改啦
TONY STARK 肥了...
眼珠有少許向外分開,所以睇落無神。但比第一版好左。
舊版巢皮得滯,比Marvel插呢? 所以要改?

絕對唔會係比fans 插而要改啦

印象中HT第一次o甘樣公佈改頭 ...
winsortang 發表於 8-3-2013 04:42 PM

唔好玩LA,,,marvel連 孩之寶都接受到
好明顯係愛靚愛型既robert downey 本人唔多LIKE ..
之前個版HOTTOYS比較做得佢真實一面吧~
HT真係低讚:45::45::45:
:)咁又有翻d興趣
頭像被屏蔽