Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 拍嘉

[個人收藏] (舊物新影) Marvel Icon 同電影12吋

你欠SPIDERMAN:75:
你欠SPIDERMAN
hinchor 發表於 8-3-2013 03:02 PM

何止spider-man....
其實樓主想後追反啲ML icon 及 電影系列嘅figure...
我覺得Hasbro嘅電影版GhostRider係必然嘅選擇!!!!
又大隻又超可動又有鏈又有車!!! 實在冇得輸!!!
嘩樓主既收藏真強大, icons系列e家只可以睇圖 ...... {:1_212:}
你欠SPIDERMAN
hinchor 發表於 8-3-2013 03:02 PM

Spiderman好難企得穩,所以無放佢出黎:help:
何止spider-man....
其實樓主想後追反啲ML icon 及 電影系列嘅figure...
我覺得Hasbr ...
pierreinhk 發表於 8-3-2013 04:41 PM

GhostRider當時試過好平,可惜機會錯過左.....
嘩樓主既收藏真強大, icons系列e家只可以睇圖 ......
Assassin 發表於 8-3-2013 09:21 PM

等你d 1比4開盒:he:
ML ICON同PLAYARTS都有一定重量, 如果只是架的話可能唔負荷得咁耐,
當FIGURE越來越多時, 長遠拍嘉兄會唔會 ...
cliffordchan107 發表於 8-3-2013 02:23 PM

Icon應該就唔會再大量增加,playart都唔會隻隻追,不過如果真係太重都可能換返放6吋會好d:50:
其實佢地個比例真係無規定,有時同一個系列高度都唔同
拍嘉 發表於 8-3-2013 02:08 PM

時大時細真係非常吹脹{:1_224:}
是指過份細嘛??
拍嘉 發表於 8-3-2013 02:07 PM

YES!! CA & IM 都大隻過佢.............無哂氣勢............
大大只個顏色??
拍嘉 發表於 8-3-2013 02:10 PM

我指個尺寸深度, 大d可以擺多d~
頭像被屏蔽