Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] Variable Action Hi-Spec 超力Robot Galatt Jumbow

之前有無出過咩野, 定係全新LINE?????
馬仔 發表於 7-3-2013 03:02 PM

第一款Hi-Spec已出, 仲跳晒樓
http://schizophonic9.com/re3/vah_guren.html
第二款Hi-Spec 5月出
http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=199765
呢隻超力Robot係第3款Hi-Spec
ヴァリアブルアクションハイスペックシリーズ第3弾は、『超力ロボ ガラット』からジャンブー・ガラットが登場です。
我唔识。。。。。。。。我太老了。。。。。。。。。。。。
哦, 明曬.

第一隻............小跳.
第二隻............勁跳.

咁呢隻............會點跳法呢?{:1_195:}

第一款Hi-Spec已出, 仲跳晒樓

第二款Hi-Spec 5月出

呢隻超力Robot係第3款Hi-Spec
ヴ&#124 ...
redfish 發表於 7-3-2013 03:27 PM
哦, 明曬.

咁呢隻............會點跳法呢?{:1_19 ...
馬仔 發表於 7-3-2013 04:16 PM

我相信第2隻唔會跳~~~~:78:
頭像被屏蔽
我唔识。。。。。。。。我太老了。。。。。。。。。。。。
gazza1211 發表於 7-3-2013 04:06 PM

gazza兄~~~就係要老先識~~~我呢d年過半百一定識~~~:78:
哦, 明曬.

咁呢隻............會點跳法呢?{:1_19 ...
馬仔 發表於 7-3-2013 04:16 PM

第一隻係勁跳, 某批發已經劈到3幾算.
第二隻未出, 不過咁冷門, 多數劈劈劈.
呢款第三隻.....有愛就一出即買啦, 冇愛都係算吧啦, 跳樓大重傷後遺症, 應該冇乜鋪會返.
當初我見呢個系列, 佢個包裝好似Figure, 我根本唔知係合金.

佢真係要改一改.

多謝改正, 我對佢都有愛, 睇定D先.{:1_203:}

呢款第三隻.....有愛就一 ...
redfish 發表於 7-3-2013 04:26 PM
呢款第三隻.....有愛就一 ...
redfish 發表於 7-3-2013 04:26 PM

我覺得隻翼神都唔會太多鋪返貨(一來唔平)~~~有愛已經訂左~~~冇愛亦都唔會買~~~所以唔覺得會點跳~~~特別經第紅蓮之後~~~{:1_214:}
13,440円...........太進取了吧!:38:
可能貴過隻太空保衛者................{:1_200:}

13,440円...........太進取了吧!
neoneo 發表於 8-3-2013 10:29 AM
已有鋪開訂, 1K樓下

7月予定 超力ロボガラット Choriki Robo Galatt

請問有人知LEE個機械人??香港有無播過?
好似都幾型~

想貼唔到...可以上 megahobby.jp 睇睇