Toysdaily 玩具日報

Wii 寄去日本維修要幾內?買机第二日就懷!!

Wii 寄去日本維修要幾內?有冇大大有此經驗?我陪机差唔多兩過月都未番,我買机第二日就懷,以前都post過出黎,都唔知間鋪有咩古惑!點算好!!!
原文章由 btjai 於 10-4-2007 12:29 發表
Wii 寄去日本維修要幾內?有冇大大有此經驗?我陪机差唔多兩過月都未番,我買机第二日就懷,以前都post過出黎,都唔知間鋪有咩古惑!點算好!!!

我個FD都壞左 但係佢2week 就寄回來了.....你使唔使去個間game店到問下呀~?!
記得唔好用直入火牛呀.....好2死的~~><~
[quote]原文章由 X-JAPAN 於 10-4-2007 12:40 PM 發表
我個FD都壞左 但係佢2week 就寄回來了.....你使唔使去個間game店到問下呀~?!

多謝你話我知!我覺得GAME店好理浦:*,我想報警告他欺騙!:no:我問過,佢次次都話醫兩星期就番!你地話點好!
大大係黃金買?
原文章由 henryliuch 於 10-4-2007 04:37 PM 發表
大大係黃金買?

188 Wanchi  , later post their photo for you guys see !!
:sad:而加整左兩個幾月,仲未番:sad: