Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Ironman 3 ,Ht 會出幾多款

看像Whiplash??
Neymar 發表於 6-3-2013 02:17 AM

Whiplash原來未死?
有排出{:1_236:}
今年玩ironman都已經扣曬所有HP........{:1_214:}
回復 17# EDMONDLUN

Ching要齊套嗎~~~~?[url
[/url]
佢肯出我敢買呀,最多咪嚴選自已最鐘意戈幾隻....
不過係驚ht出pps版....我只會買可動
佢肯出我敢買呀,最多咪嚴選自已最鐘意戈幾隻....
不過係驚ht出pps版....我只會買可動
Cedric1991 發表於 6-3-2013 10:18 AM

係喇...pps 我一隻都唔會入 :72:
回復 18# E神
{:1_209:}師兄,盡量啦~~~~:77:
MMS就肯定全入{:1_205:}
POWER POSE就睇情況......{:1_201:}
忽發奇想,之前我都諗過
而家訂緊戈隻tony會唔會有得幫佢換甲?
只要ht出每一mark既parts ,
可以裝落tony 度,咁就正喇
好彩我冇玩im...唔係就奶野囉
出就應該會出齊,不過好大可能係出PPS,而MMS就可能只出2-3款!
之前HT都已經响牛奶度透露了!:75:
出就應該會出齊,不過好大可能係出PPS,而MMS就可能只出2-3款!
之前HT都已經响牛奶度透露了!
qiy 發表於 6-3-2013 10:29 AM

佢點講 ? hahah pps 仲好, 唔洗入
回復  E神
師兄,盡量啦~~~~
MMS就肯定全入
POWER POSE就睇情況......
EDMONDLUN 發表於 6-3-2013 10:21 AM

我諗我 power pose 都會入幾隻掛.....:67:
PPS ok ar , can put in office.
回復 26# E神
PPS系列我都要睇下咩款式先決定入唔入:57:
出mickey rourke以前果套“龍年“入面個幹探造型都好呀,起碼果期佢老哥都仲未爛面。
頭像被屏蔽