Toysdaily 玩具日報

查看: 11180|回復: 15

[個人收藏] 佢套動畫唔好睇,但係好好玩嘅天馬

光牙套動畫比人鬧爆,但係隻SHF真係一流,造型九成似,面相靚仔,塑膠聖衣上珍珠白,透明晶體,可動性十分高,乜post都擺到,我非常滿意!:71:大大講嘅色差原來得肩膊同上臂咁大把,就算加上水囗位明顯我都無乜所謂,因為一條魚多啲嘅價錢抵玩到爆!我求其搵個膠袋做背景,完全襯返光牙嘅身價:34:iPad mini 影相質素低,請勿見怪,多謝收睇!{:1_208:}
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
:$支持,我都係因為平入手,但玩落真唔錯,大大小心膝頭哥個2個水晶甲,好易彈出黎,我用膠水痴死算:51:
如果shf出埋12宮就好, 當然我指舊果班~~
呢隻其實真係幾好玩, 仲堅抵爆, 我用咗樓主一半唔洗嘅價錢入.........:34:
回復 4# ray文
咁抵? 恭喜哂:71: anyway如果其他角色出我都有興趣, 尤其係黃金.
回復  ray文
咁抵? 恭喜哂 anyway如果其他角色出我都有興趣, 尤其係黃金.
AK30 發表於 6-3-2013 11:17 AM

係呀, 不過可能好似shf龍珠咁變晒魂限囉.........但如果出到價錢ok都會考慮呢......黃金就更正啦~:71:
光之美少男{:1_220:}

個人不認同電阻是聖鬥士{:1_222:}
想問哪兒有一魚多點的光牙?可否pm告知??我在街上看見最平也要一魚半多點……我想買來襯shf的pretty cure。{:1_222:}
回復 8# 花少爺
熟鋪友情價,1.5多已抵玩啦,况且旺腳有低過1.5,大大出去look look啦!
頭像被屏蔽
回復 1# AK30
哈哈,最鐘意樓主哩句”我求其搵個膠袋做背景,完全襯返光牙既身價”
不過哩套野真係影衰曬星矢{:1_216:}
佢而家平左的確抵玩,不過我想要尤娜多D~
之前一樓入手價1.2魚不過得一隻...

其實果幾粒電阻如果入面加銀底會仲好
光牙系列應該收得工!
回復 11# 夜鳴鶯
哈哈!如果係EX我會用華麗啲嘅背景{:1_220:}