Toysdaily 玩具日報

查看: 12044|回復: 12

[分享討論] 我想要12" 12 吋 十二寸 <低俗喜劇> DADA 護士裝+杜汶澤+驢仔一隻

我真心想討論12" , 請不要"和諧"我....{:1_237:} SERVER DOWN後不見了"刪"制,我DELETE不了<網友閒聊>冷宮區的舊POST,請版主代勞.... 不代勞也不要緊, 請不要"和諧"我....:sad:

同同事睇完彭浩祥作品,  頭15分鐘食野味果段笑到我斷氣 :*(不要忘記SARS係病源由蝙蝠傳到果子厘,SARS時野味一道被禁,今又春風吹又生;再加上新的港式貧民窟:&#21135;房,再爆SARS大檸樂)。 難得依家有香港導演不怕/不理大陸市場直插大陸時弊!  笑中有淚呢。

我之前<維多利亞一號>大CULT片用暴力和黑色幽默講香港瘋顛樓市我已入了BLURAY; 今次都唔例外. 真係等國產零零七槍斃果幕外,香&#15746;港產片鮮有敢串大陸的電影。 星爺依家已被大陸"和諧"了,沒有以前港產片D顛喪。 但<低俗喜劇>重拾香港精神真係好很正!

如果有細廠出DaDa(我一世都溝唔倒O既女人)同暴龍哥(我一世都唔會咁濺O既男人), 我買兩對!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  還有驢仔,杜汶澤都可以出。 馬有12”,但驢仔未見過。  

不過唔好出到心悠咁紙&#32037;feel。
護士服唔該{:1_226:}

唔好以為低俗,睇左先至評啦. 有大陸人睇TD我都照用廣東話架喇,吹咩~ {:1_214:}

出暴龍哥我都入~ {:1_219:}
這套真係好片,如果出DaDa 我一樣會買!:D
回復 2# kkkso04010

除了貓大在舊post答,師兄你是第二個,我好很開心。 林雪頭在皆旺賣2魚八,買唔落,肥短素體又難搵,有廠出就好了。我要一套,dada入兩隻。好過紙&#32037;心悠!dada又嫩口!{:1_214:}
回復  kkkso04010

除了貓大在舊post答,師兄你是第二個,我好很開心。 林雪頭在皆旺賣2魚八,買唔 ...
darknight 發表於 9-3-2013 09:14 AM

Ching 我相信出 DaDa 銷路會不錯,唔知有無細廠會出
dada套護士衫咪姐係劉心悠個套~哈哈~
回復 4# kkkso04010

呢度放風,細廠識做啦! 不過我都想要walking dead, 唔知細廠幫唔幫。 唔洗翻模,國內大有人材!{:1_214:}
回復 5# 【占仔】

心油件衫心咁涼快架咩?{:1_236:}
回復  【占仔】

心油件衫心咁涼快架咩?
darknight 發表於 10-3-2013 08:57 AM

如果心油件護士衫開到dada 咁都好:46:
回復 8# kkkso04010

前幾日去睇林雪頭,二魚八,買唔落手
  1. :(
複製代碼
回復 9# darknight

:75: 買啦,Ching 快D買啦

有九成似我都買{:1_208:}

王祖藍要吾要
回復 11# 冬暖夏涼小恐龍 [/b:^
回復 10# kkkso04010

要另買肥衫,改短手腳好煩, 1set 齊曬吾洗煩!:angry: