Toysdaily 玩具日報

查看: 12159|回復: 32

[玩具攝影] 比利濺 ++ 危險之旅 ++ 神物一件 !!!!!!

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.496968527025923.109193.100001383413606&type=3 (以防PICASA看不到) 有師兄玩得起/幸運地玩MJ,4牛一 隻Michael Jordon我點玩得起?{:1_236:} 只好玩住另一個MJ! {:1_237:}

HT遲遲都唔出Billie Jean 2.0 (Ebay 也4牛,味計運費),惟有自己動手砌!{:1_219:} HT唔出可能因為太易翻同無肉食?! 之前BAD DX無入因為唔多鐘意... {:1_222:}

Dangerous Tour 數年前在皆旺入 (Smooth Criminal第二日已被其他師兄買了…); 上個月Billie Jean 番出,當然支持!:love: Body 係HT瘦身Body,頭和衫是細廠貨仔~

邊睇相邊聽歌先有FEEL~  Dangerous 真係好正~ 能歌+能舞+能寫歌到現在我還未見有另一個歌手能超越MJ {:1_226:} (LADY GAGA同BEYONCE都跳得唔型唔夠好睇,你對比下就知。) KING OF POP 果然係名不虛傳 (玩細路另計{:1_225:})。

Dangerous Tour http://www.youtube.com/watch?v=kJbmm50fbOs

Billie Jean是另一首燴炙人口的歌,歌詞"濺"到O趙完鬆重週圍唱 "Billie Jean is not my girl.  She's just a girl. She said "I'm the ONE". The Kid is NOT my SON!" {:1_216:}
這是我最喜歡的MTV之一http://www.youtube.com/watch?v=Y8KjO1BsGb0

最後,神物係嘜????? 味之咪囉~~~~ 邊度有得買???? 我問個買左家驅O既FRIEND借我影相架~~~ {:1_221:}

當日無黑架擺唔倒超難度動作, 可惜... 謝欣賞~ {:1_239:}
無人留言,嘜無人對MJ有愛咩???定我PS得唔好?{:1_240:}
Billie Jean時應該未漂白
http://www.youtube.com/watch?v=7XZGJiY2a3o
謝謝分享:35:

MJ 我超LIKE,DX BAD 係好野!反而唔入??{:1_197:}

但HOTTOYS 出MJ 就真係唔似,所以反而無入!{:1_203:}
入左thriller!微笑面,超中意!反而dx bad覺得吾夠似無入
Very nice lighting effects {:1_228:}
回復 3# fourson

原祖果個當然啦, 係頒奬禮特然Moonwalk再唱Billie JEan一鳴驚人呢~ :)
回復 4# Yellowk

因為BAD首歌同衫唔係我最愛。 係可動眼、衫又複雜,但個樣太淋善唔夠跳舞肉緊樣{:1_224:}
謝謝分享, so far頭雕最好都係HT 十周年版,
小弟都係MJ fans, 早前Kumik版都有收呢
{:1_226:}回復 5# billsimba

果時以為HT會逐首飲歌出,買齊就大令樂,所以無大愛就忍手。 點知HT唔出啫。 THriller 個MTV係開創流行音樂先河,之後D歌手爭相仿效。
好正!充滿音樂感,一個讃:71:
You Rock My World. {:2_287:}{:2_304:}{:2_323:}{:2_330:}{:2_265:}
兩個造型,讚!!

其實HT BILLIE JEAN頭雕好般,畢竟是多年前產品,現今副廠頭雕可能更好。

提一提師兄,當年有個女人屈MJ,話同佢生左個女(BILLIE JEAN)MJ始亂終棄,仲玩打官司,件事完左之後MJ作左呢首歌串人。
good pics, support! :71:
佢95 年MTV award 個dangerous 做型真係無得輸