Toysdaily 玩具日報

查看: 19313|回復: 37

[分享討論] 為什么hottoys頭雕水準下降?(Why do hottoys headscript quality decrease)

頭像被屏蔽
內幕???{:1_236:}
頭像被屏蔽
Agreed.........
呢個post會唔會比版主delete呢?
頭像被屏蔽

回復 4# berndy1111

I can't agree more. 雖然之前<有錯我會認>話T800 2.0 玩上手比睇圖好。 但再番睇又番睇舊片,總覺有欠一點點。 再加上新Ironman3 個頭雕比之前的mark4頭更不像,我只覺不是HT退步,就是無進步。或自已要求不斷提高,鬼叫嘜都加價。 上色明顯有改善,相信無師兄反對。 (對比mark III和其&#23213;後比,原祖好膠)

當然又有師兄護駕彈就不要買。 但正正是真買家和玩家看到問題吹吹水唔得咩? 如果Ht不思進取,如果Ht當客企街,如果只先派香港第一日黑x婦就停派托市,只派完大陸才香港,唉,只一句,WTF!:o
呢個post會唔會比版主delete呢?
smartboy 發表於 5-3-2013 09:04 PM

Why?  Foul language here?  But and sell there?  {:1_201:}
坦白講我都覺得佢地差0左.....所以小買為妙:53:
臭你又奶?{:1_227:}
回復 7# darknight

量多左, 質素自然下降, 見到有其他正副廠已經開始加入戰團, 那些自爆電池, 自動暗燈眼, 錯比例, 不理死活排隊等相信很快便會被淘汰.  問題只是公司自己主動淘汰或被其他公司淘汰.
樓主,好簡單&#21867;,只要全部人好似你咁諗,HOTTOY出乜都唔似,出乜都退步
跟住就冇人買冇人玩,HT最後只會有兩個結局,一係執笠,一係做靚&#21874;
所以...HT命運靠你&#22001;!!
又唔可以話水準下降既...
Joker DX11個頭雕點都比DX01好...Thor 新個隻都比舊個隻好好多
係某d大貨面相走樣je (T800.. BW..)
另一面EB進步較明顯,此消彼長 je..
原因只得一個~!你地要求愈來愈高&#21867;~!!{:1_195:}
你們的金句:起千蚊隻!你唔係俾&#21874;咁&#22021;野我呀嘛~!?{:1_222:}

回復 7# darknight

CHING 我都係想吹下水,{:2_305:}
我其實由頭到尾都覺T800太大眼精靈!,{:2_295:}
IRONMAN咁多個眼都做細了同開了小小,{:1_197:}

同認同樓主講EB頭雕有進步,但可惜大貨上色唔夠比我有信心,同價錢都係貴了點,{:1_203:}

所以現在還未有一隻EB。:69:

希望有機會有隻EB!!多個選擇!!