Toysdaily 玩具日報

查看: 52170|回復: 114

[分享討論] Superman : Man of Steel

6月份就上映Man of Steel, 不過今次呢套戲同以前的超人電影無任何關連, 係一套重新開啓系列的電影。睇預告片就睇唔出有咩驚喜劇情, 不過都好期待呢套新既超人系列~

Superman x Christopher Nolan x Zack Snyder        , 夠哂吸引力~~~!!
頭像被屏蔽
唔著底底比人拉咗!?
個孖葉係咩物質?
OOMPALOOMPAS 發表於 5-3-2013 02:54 PM

超人可因想融入人類而自願被鎖,
與手扣是甚麼物質造成無關。:36:
睇完超人末日套卡通,加上將會出的figure;應該大概知點解會帶手扣!

但唔同在對手由LEX變咗ZOD,最後可能黑衫超人戰勝超人{:1_222:} 唔定
睇完超人末日套卡通,加上將會出的figure;應該大概知點解會帶手扣!

但唔同在對手由LEX變咗ZOD,最 ...
ChrisLamXYZ 發表於 9-3-2013 05:49 PM

如果再係lex應該會冇人睇:49:
如果Lex穿著氪石裝甲VS超人,可能還會有點看頭...
玩多次電腦霸王,核能人都唔錯,嘻嘻...........
頭像被屏蔽
成日都重拍, 好像冇意思, d大佬出極都係最初果幾隻...
出 doomsday 就正la
回復 13# 誌上限定

吓, 咁Superman咪要死......
只要故事好睇我唔介意重拍, 因為個人比較討厭"續集只係換另一個奸角對戰, 比上一集勁, 咁主角先被打敗再"進化"成更勁的人"咁loop法.

唔知今次clark 會唔會做記者? 因為trailer唔見有佢呢個"經典"造型呢~