Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: berndy1111

iron man mark III 2.0

單係 Ironman 3 既 figure, HT 都有排出. 而第一隻合金, 應該都係愛國者, 將來就算 mk3 出合金, 熱情都冷卻了.
都吾係太差啫{:1_197:}

放心,今次隻愛國者合金咁好賣,佢其它mk1-7都可能會出
我覺得按現時方向出合金版的2.0機會會大d
我都想入番隻Mark VI ,現時的價位真係玩唔起………
之前有未經証實o既消息,
Mark1、2、3都會番出,
Mark1、2係Ver 2.0,
Mark3之前已經出過兩個Ver,
所以 ...
kafai1978 發表於 19-3-2013 02:52 PM

師兄,什麼是dx?
Mark I 2.0唔係已經出左咩?
我本人就最想佢出一隻活動性高,可完美地做到鎚地動作

Mark VI 2.0 我興趣大d, 現在個炒價真係接受唔到囉……

出1/4{:1_220:}........................................
上次睇日本書個Iron Man HT 訪問話咗會出 diecast 版 Iron Man Mk.III 囉.

Whiplash 出晒樣板圖都未有開訂, MarkIII? 大家一齊等吓啦, 哈哈~

最大問題係, 訂貨日期同出貨日期個差距真係長到冇朋友,,,
有冇巴打知唔知 HT 係唔係真係會出 ?

宜家個隻真係買唔咯手...又唔靚又貴
berndy1111 發表於 4-3-2013 10:38 AM

m7    留email pm 吾到