Toysdaily 玩具日報

[新品消息] ROBOT魂龍星丸!!

個頭真係好怪~~唔知點咁~~
變形肩部的爪要換件~~模型用的變形方式較好吧~~
唔計可動性~~用模型個外型同設計修改一下其實已很好~~
不過顏色要讚一下~~接近動畫又不太膠~~
腳太短短到好似多啦A夢甘CUTE,但踢到人咩?

事實上最好龍王丸D手腳做翻幼D都不為過!
都唔使問價,直接問幾時出
I will get it this time.
My favorite
題外話....
其實我一直都有個問題.....點解大家都好似好鍾意龍星丸咁?感覺上龍星丸係大家心目中就好似神台級數咁.....
越睇越覺得當年模型好似完美D咁.
對腳好似又係高0左咁...{:1_206:}
題外話....
其實我一直都有個問題.....點解大家都好似好鍾意龍星丸咁?感覺上龍星丸係大家心目中就好似神台 ...
空 發表於 13-3-2013 02:29 AM

我諗因為龍星丸係舊版裡面龍神號的最終型態....講真新個套的某d機設都唔錯, 只係套野俾唔到我舊版的感覺...
回復 80#
龍星號, 吸引我既地方
1. 卡通入面, 佢同黑龍角真係好型~
2. 模型佢同黑龍角應該係做得最好
3. 小朋友都係喜歡最強既角色 XD
睇落係個頭冠窄左D同雙手幼左小小, 個冠大番D就順眼好多

回復 83# sal

但黑龍角係好大隻..夠霸..但為了就變形..以當年水準..合體後手同腳活動都怪怪..個身又好似瘦削0左..

:64:
回復 85# kuul

你可以選擇刪除POST的...
回復  sal

但黑龍角係好大隻..夠霸..但為了就變形..以當年水準..合體後手同腳活動都怪怪..個身 ...
hompage 發表於 13-3-2013 10:53

黑龍角。。。我當年不懂珍惜你。。。

他朝有日你再返黎, 我一定唔會虧待你。。。
幾時先開訂 {:1_198:}
這個只是試作品,還有很大的改良空間
小時侯的夢 都在十幾年後重現~!   總有些小小的感動!!!