Toysdaily 玩具日報

查看: 7939|回復: 19

[詢問] EB幪面超人1號幾時出

:ar:    已經三月了    {:1_236:}          :blame:   EB幪面超人1號幾時出啊!!??      :what:
我問過,時間表係2013年1月,但已經confirm delay咗。之前又Jordan,又T800 BD,就算做好出得,站在EB本身利益考慮,我係EB都唔會出住。之前話1月跟本編排都有問題,第一會自己打自己,第二要考慮市場消化能力,第三你要keep住全年EB都有Noise,太密集並不是明智決定。

問過N小姐暫時係2013年5月。
出得太密真係消化吾到!
小弟銀包真係負擔不起:54:
:64:
我問過,時間表係2013年1月,但已經confirm delay咗。之前又Jordan,又T800 BD,就算做好出得,站在E ...
你好 發表於 1-3-2013 01:00 PM

thank :64:
頭像被屏蔽
M記都出倒難
EB出都唔方會有乜突破
超港人 發表於 7-3-2013 12:23 PM

最少有燈............................
頭像被屏蔽
ching 咪反喇
條belt個風車曉轉至真
超港人 發表於 12-3-2013 11:59 AM

呢d已經係突破............依家個個都留一手.............咁快會出聲,就唔可以有新版
頭像被屏蔽
回復  mushroom

嘿嘿…Ching
舊拉打對眼係唔會着燈架
係The first 至會着燈 ...
超港人 發表於 12-3-2013 12:34 PM

我明白了,我係睇Black大的,所以唔清楚

不過要發聲看來要等下次
頭像被屏蔽

嘿, EB做第一件都要等咁耐
仲要等下次改版v2.0 又要發聲又要踢拉打kick
以"朱標陳 ...
超港人 發表於 12-3-2013 03:41 PM

應該唔駛5年,做得耐係因為有Terminator, Rambo, T2戰損,Batman,小龍等

再加埋MJ,我估完一個cycle,就可以有2.0

而且T2戰損出得好快,我估受歡迎的話,可以打尖出。
頭像被屏蔽

Ching
咁一個cycke係1至7號定係1至10號呢?
如果學M記咁出法都要有排等喎
舊1號, ...
超港人 發表於 12-3-2013 09:05 PM

一個cycle係Terminator, Batman, 小龍, Robocop, Rambo...............

我估唔會出晒所有拉打.............出到Black都偷笑。
頭像被屏蔽