Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 我想要<低俗喜劇>DaDa同暴龍哥鄭中基 (iphone加不了相)

同同事睇完彭浩祥作品, :63: 野味果段笑到我斷氣(不要忘記SARS係病源由蝙蝠傳到果子厘,SARS時野味一道被禁,今又春風吹又生;再加上新的港式貧民窟:&#21135;房,再爆SARS大檸樂)。 難得依家有香港導演不怕/不理大陸市場直插大陸時弊! {:1_196:} 笑中有淚呢。

我之前<維多利亞一號>大CULT片用暴力和黑色幽默講香港瘋顛樓市我已入了BLURAY; 今次都唔例外. 真係等國產零零七槍斃果幕外,香&#15746;港產片鮮有敢串大陸的電影。 星爺依家已被大陸"和諧"了,沒有以前港產片D顛喪。 但<低俗喜劇>重拾香港精神真係好很正!{:1_227:}

如果有細廠出DaDa(我一世都溝唔倒O既女人)同暴龍哥(我一世都唔會咁9 濺O既男人), 我買兩對!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! {:1_232:} 還有驢仔,杜汶澤都可以出。 馬有12”,但驢仔未見過。 :57:

不過唔好出到心悠咁紙&#32037;feel。

護士服唔該
我要林雪~:63::

回復 2# catcat

搞x錯,由12”被和諧到這冷宮!:63: