Toysdaily 玩具日報

[新品消息] EX牡羊座要6月份再版

雖然我都唔想系咁,但我覺得B社會skip左雙子唔會咁快再版住, 下一只應該到天蠍, 不過都真系未知幾時先會系 ...
wingsiu 發表於 4-3-2013 08:41 AM

我非常同意你家講法,但係之前有消息話過雙子短期內吾會再版(即係話一兩年內應該吾會)同埋大家上ebay睇下就知道係咩情況
有冇人知呢隻白羊再版有冇得訂,我之前問過一樓佢話唔開。
不過之前唔記得邊隻佢都話唔開,不過唔開唔開還是開,商人說話不盡信。
有冇人知呢隻白羊再版有冇得訂,我之前問過一樓佢話唔開。
不過之前唔記得邊隻佢都話唔開,不過唔開唔開還 ...
ctcctf 發表於 5-3-2013 12:33 PM

可能佢費事你日日去問啫:x
回復 33# yugi

唔知係唔係咁呀,不過如果係的話佢都真係幾失敗喎。
有個客成日走去佢舖頭問野睇野,又成日行行下唔覺意睇啱就買左野,如果真係嫌煩費事應酬我呢類客而敷衍的話,我係老細都真係要諗下炒左佢。
頭像被屏蔽
一樓真係大話商人,不可信
ww12345 發表於 5-3-2013 12:46 PM

又開新ACC???
:x
頭像被屏蔽
原來膠堅還未死???
ww12345 發表於 5-3-2013 02:13 PM

真係慘,又要畀人禁言...
玩多陣好啦...
{:1_235:}
Just received the news from a toy shop. The official pre-order should be start really soon ! And the price for pre-order should not over $550 ! If the shop ask you to pay more than that, don't become the "Water Fish" !

Good luck everyone !
頭像被屏蔽
This is just a wholesale shop, not for retails. But they already from HongKong Bandai about the price list. That's the reason I said why the shop will have pre-order soon !
我係新手..想開始玩..請問可以去邊到訂?有冇介紹??
穩陣都係去信鵝孤X一扭或者精X啦,再唔係Ins pts國宝都可以
回復 42# aa22531318

仲咩最近好似多左咁多人話新玩ex...:45:

RE: EX牡羊座要6月份再版

回復  aa22531318

仲咩最近好似多左咁多人話新玩ex...
夜鳴鶯 發表於 5-3-2013 11:55 PM

咁黃金ex又真係正既:)