Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 3A Toys - WWRP EMGY Grunts

如果你去幫襯一間餐廳, 凍飲唔加錢就是 "老老實實"

而另一間餐廳凍飲要加錢, 你就覺得是 "屈你兩蚊係杯野裏面, 還想賺多d就提高價錢呢d小動作, 即是當你無腦" 的話...

我就明白難怪香港日日點解有咁多無謂怨氣和爭吵發生 ~

3A 由第一日開始售賣產品方式就是採用全球網上訂購, 遠至歐美近至本港也是統一運費,

這是首要購買條款, 這有甚麼問題 ~ :38:

去 HT 門口排街症咁攞貨定喺屋企印印腳收貨好啲?

唔係唔識㨂呀?:38:

3A 賣嘢一早就有一個模式,你羊太咁亂買低死嘅喎!

而家掃走一班跟風以為買3A有錢賺嘅炒家咪幾好?
頭像被屏蔽

唔係唔識㨂呀?

3A 賣 ...
出前一丁 發表於 1-3-2013 02:04 PM

仲有好似 EB 排完都冇得買重死!

自由市場,唔知有咩好怨。自己入錯市坐艇,怪得邊個?

今年有續會,但之後未買過任何物品。啱就買,唔啱就 pass.
由此至終 3A 冇迫人去買佢 d product, 而且肥A 重講過唔啱o既可以離開 3A.
我之前都係因為 F5 而諗過唔續會, 不過最後都係忍唔到, 因為 3A 真係有佢值得欣賞既地方.
學師兄話, 啱就買,唔啱就 pass, 跟本冇人會迫你.
3A係囂屎,有時仲係錯都唔認,但自由市場,唔順超米唔好買.
好似我呢啲,條氣唔順,但又中意玩玩具既,米由FANS變成顧客,大家成年人自己調整心態啦.
由此至終 3A 冇迫人去買佢 d product, 而且肥A 重講過唔啱o既可以離開 3A.
我之前都係因為 F5 而諗過 ...
Mr.DL 發表於 1-3-2013 03:29 PM

你要update下, Ash已有新講法,唔好再講唔啱請離開!和諧和諧!:73:
Quote from Ash in MIM sale thread (22/2/2013):
I have said it a thousand times and will say again, your always welcome here, whether you buy the toys or not, its still fun to talk about them. Please dont mess up ya finance for toys, or anything !
你要update下, Ash已有新講法,唔好再講唔啱請離開!和諧和諧!
Quote from Ash in MIM sale ...
O-Boy 發表於 1-3-2013 04:26 PM

佢有D油畫都幾靚,而且都好搶手~~

都想開始收集佢D畫作,D炒家預期炒3A不如考慮佢D畫作,幾有潛力升值∼∼ 
佢有D油畫都幾靚,而且都好搶手~~

都想開始收集佢D畫作,D炒家預期炒3A不如考慮佢D畫作,幾有潛 ...
kingofhero 發表於 1-3-2013 04:47 PM

炒賣升值潛力嘅話題唔適合係道講
以下資料轉自 3A 官網 ~ :handshake:

現正發售的WWRp EMGY Grunt, 每次最多訂購7隻,
運費 1隻 : 15USD
運費 2隻 : 25USD
運費 3隻 : 33USD
運費 4隻 : 40USD
運費 5隻 : 50USD
運費 6隻 : 60USD
運費 7隻 : 70USD
如需訂購更多, 請分開另一張訂單以重新計算運費. 謝謝 !

唔係唔識㨂呀?

3A 賣 ...
出前一丁 發表於 1-3-2013 02:04 PM

認同師兄,今年掃走一批抄家,等真正的玩家可買到自己喜歡的3A玩具。
但 CHing 點解想換色呢 ?
ATOM2003 發表於 2013-2-28 22:57

因為已有1/6, 唔想1大1細姐.
如果你去幫襯一間餐廳, 凍飲唔加錢就是 "老老實實"

而另一間餐廳凍飲要加錢, 你就覺得是 "屈你兩蚊係杯野 ...
ATOM2003 發表於 1-3-2013 01:54 PM

一間咁正既公司,就咁比敵國既打手/炒家, 和一些未弄清楚既羊羣,日鬧夜鬧

古有多少文臣武将也是這樣白白犧牲:44:
當年F5入唔到隻12吋,小玩WWRP都要入翻隻練下佢
Source: ThreeA Production Blog:
http://www.threeaonline.com/blog/?p=4622

EMGY Grunt on patrol
WWRp EMGY TRG Grunt is still up at Bamba, giving more people a better chance to buy one and having cool EMGY Grunt on patrol at Bambalandstore , and that’s win-win situation if you ask me.

Hope you are enjoying your weekend and having fun!