Toysdaily 玩具日報

有冇邊隻 hottoys 你地一買返黎令到你地屋企人好反感?

我frd放咗隻Natasha(Black Widow)係屋企, 佢個仔啱啱青春期, 有次畀佢偷偷地見到個仔對住 ...
MR_OOO 發表於 1-3-2013 09:50 AM

:47:估唔到HT嘅像真度高成咁喎...{:1_236:}
放IRONMAN OR BATMAN應該無事, 異型或鐵血戰士依D怪獸一定唔俾放.
Samurai Predator,買都唔比買~~~
JOKER..話好核凸{:1_206:}
頭像被屏蔽
老婆唔係好鍾意我兩位Romanoff小姐(BW),話架Batpod太大...
{:1_222:} 我覺得最近隻哥哥醜化得令我反感 ...
孟波同牙子,自己都頂唔順,
由兆萬攞完,行到去現時點我已經同自己講...
唔得喇...實在太恐怖,卒之走上現時點搵個師傅收咗佢,
屋企都唔俾佢入呀!:72:
孟波同牙子,自己都頂唔順,
由兆萬攞完,行到去現時點我已經同自己講...
唔得喇...實在太恐怖,卒 ...
borisasf 發表於 15-5-2013 11:10 AM

孟波都仲可以,冴子真係無野講,成個人妖咁 {:1_224:}
小龍哥闢邪喎
fof 發表於 28-2-2013 10:49 PM

同樣都係死咗, 龍哥算係比較正氣, joker 本身個樣就邪
T800-BD (EB)....老婆問我做乜買個受左傷既人返來...好多血
回復 6# hothot

你答佢保值嫁~ {:1_205:}
我都係咁同佢地講~
佢地話又唔見賣WO~
Scarecrow.........
異形、鐵血戰士!老婆必定放佢在垃圾桶!已預先講明!
異形、鐵血戰士!老婆必定放佢在垃圾桶!已預先講明!
玩具初哥哥 發表於 21-5-2013 01:47 AM

玩具條路有排行, 都係乖乖地有著數:he::34: