Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 6月 SHF 幪面超人奧丁 & Galt Phoenix

[quote]回復  cccccto

大大是否說漫畫舖对面嘅搵丁玩具呀......
我都見佢之前個訂价係六算咁低
doglwl 發表於 21-6-2013 09:33 AM [

總知是現在有無版權玩具賣及分店有飛標賣那間!  
依D舖只可現買,不好訂貨!
剛CHECK HK YAHOO, 暫時得一個人放, 1蚊起BID, 即決價都係3魚5, 算OK價
[quote]回復  cccccto

大大是否說漫畫舖对面嘅搵丁玩具呀......
我都見佢之前個訂价係六算 ...
cccccto 發表於 21-6-2013 09:41 AM

係佢啦,依間野個個訂左野都話要退{:1_203:}
本來想等遲些平D才入貨,但行過蒸粉見平Y拍22雞,又入手了:)
AMIAMI等網訂價都有30%OFF, 即270有找, 至於運費, 人地有熟人響日本, 免費幫佢搞, 大大唔恨得咁多 ...
redfish 發表於 20-6-2013 05:10 PM

呢隻野咁輕,貴極有限,而且好難買一件玩具就算,通常都有其他野訂.
重高達都出左咁耐,咁記仇做乜,講真你今次唔提起我都唔記得我地有呢類既小爭執
作為一個老patpat要玩單單打打,成個女人咁,真係好小家
原來係咁...
這些機會不屬於我...
小堅 發表於 20-6-2013 11:53 PM

講返個價,我今轉仲訂左其他野,有5盒大約shf size既玩具,
運費平均2草8雞一盒,有數得計,3魚一定有找

師兄呢個世界好多無謂人,好多小家佬個腦淨係諗點樣抽人水,
我只玩玩具唔想理人事
呢隻野咁輕,貴極有限,而且好難買一件玩具就算,通常都有其他野訂.
重高達都出左咁耐,咁記仇做乜, ...
cergo 發表於 21-6-2013 02:39 PM

講真我都唔記得邊個POST, 亦唔記得有乜爭執, 我只記得閣下提過有熟人在日本幫你搞, 咁都叫單打真的無辦法.