Toysdaily 玩具日報

[詢問] 有無師兄在 日本「樂天」買玩具?

請問有沒有師兄層在日本「樂天」網頁直購,並寄回香港?{:1_215:}
因為不懂日文,不知日本樂天能否像 amiami.com 那樣,可直購寄回港。
先謝謝回覆。:64:
唔係每間商舖都寄外國, 有部份商舖係唔寄海外, 而且仲要日本本土credit card, 外國credit card 係過唔到數 :64:
唔係每間商舖都寄外國, 有部份商舖係唔寄海外, 而且仲要日本本土credit card, 外國credit card 係過唔到數  ...
bbf1125 發表於 28-2-2013 01:21 PM

我都試過想係樂天買野呀,但係搞左一大輪佢話唔收非本土信用咭,最後都係買唔到,太麻煩~~
我都試過想係樂天買野呀,但係搞左一大輪佢話唔收非本土信用咭,最後都係買唔到,太麻煩~~
ctcctf 發表於 28-2-2013 13:28

係主頁最底果到有"海外販賣" 入面果d 全部都寄外國, 而且收外國credit card or paypal, 但種類就冇日本主頁咁多 :64:
回復 3# ctcctf
回復 2# bbf1125

謝謝各大大幫忙~~~~~ :64:
等我上去睇睇先~~~
見到樂天既售價 + 運費好似同響香港買到既差唔多咁~
見到樂天既售價 + 運費好似同響香港買到既差唔多咁~
kerubinc 發表於 1-3-2013 15:14

如果買火車野ok 架, 因有好多香港都冇 :78: